Vind jij het ook zo fijn om af en toe een spelletje te spelen en ben je helemaal dol op slots? Dan zal je waarschijnlijk weten dat er heel wat keuze is. Het liefst zou je ze allemaal in één keer uitproberen. Maar daar heb je natuurlijk geen tijd en geld genoeg voor. Roulette is een van de bekendste spelen, maar ga verder met het lezen van deze blog want hieronder geef ik je de top 3 meest originele online gokkasten van dit moment!

Casino

1.Vampire Senpai – Quickspin

Vampire Senpai is een nieuw spel van Quickspin dat gebaseerd is op oosterse vampieren. Op zich niet zo bijzonder, maar er zijn wel enkele unieke elementen in het spel. Het spel is opgemaakt uit 5 x 5 rollen en wordt gevuld met oosterse symbolen en letters. Het bijzondere zijn de blauwe wild vampiertje die zo nu en dan tevoorschijn komen.

Als ze naast, boven, onder of schuin van een oosters mannetje staan worden deze mannetjes omgetoverd tot wild. Doordat er vaak meerdere mannetjes samen staan kan dit hoge winsten opleveren. Er zijn daarnaast nog talisman-wilds die op je scherm kunnen komen.

Special feature

Tijdens het spel is er een speciale feature waarin je 3 tot 9 wilds op je scherm krijgt. Deze functie wordt willekeurig geactiveerd.

Bonus

Als je 3 of meer belletjes hebt wordt de bonus geactiveerd. Hoe meer belletjes er op je scherm staan, hoe meer spins je krijgt. Het minimum aantal spins is 7. Tijdens de spins blijven de gewone talisman-wilds staan. Ook de vampiertjes blijven, maar ze veranderen elke draai van plek. Voor elke wild die je hebt, krijg je een extra spin. Hierdoor kan je winst aardig oplopen!

2. Riddle Reels- Play ‘n Go

Een van de nieuwste games van Play ‘n Go is Riddle Reels. Dit slot is een beetje anders dan de andere slots die je van deze maker gewend bent, omdat het een 3 x 3 slot is. Bij deze gokkast is het de bedoeling om 3 vraagtekens op je reels te krijgen, op elke reel dus 1. Als dit lukt heb je de bonus. Als je 2 vraagtekens hebt draait het reel zonder bonussymbool voor de tweede keer. Als je dan nog steeds geen bonus hebt wordt de special feauture geactiveerd.

Special feature

De special feature krijg je als je twee scatters hebt en je bij de re-spin van de rol zonder scatter nog steeds geen derde scatter behaald hebt. Op dat moment beginnen de 2 rollen met scatters te draaien en komen ze vol te staan met dezelfde symbolen.

Bonus

De bonus behaal je dus door 3 vraagtekens op de reels te verkrijgen. Vervolgens word je doorverwezen naar een soort bordspel. Je ziet er een pionnetje staan en de bedoeling is dat de cirkel helemaal rechts bovenaan zoveel mogelijk blauw kleurt. Je krijgt 5 worpen en het aantal ogen dat je werpt is het aantal vakjes dat je pion vooruit gaat.

Het kleur vakje waarop hij terecht komt wordt gelinkt aan een speciale ronde met een bepaalde missie. Zo kan het zijn dat er extra wilds worden toegekend en je één winst moet behalen of dat je een aantal winbeurten na elkaar moet behalen. Als je slaagt in deze missies wordt de cirkel blauw gevuld. Hoe meer deze cirkel gevuld is, hoe groter de kans dat je naar de extra ronde gaat. Op het laatst draait er namelijk een wijzer die op het blauwe gedeelte moet terechtkomen.

In de extra ronde wordt er in het midden altijd een wildreel toegekend. Dit kunnen gewone wilds zijn, maar ook multiplier wilds x2, X3 of X5. Het bijzondere is dat de overige 2 reels steeds dezelfde symbolen bevatten waardoor je altijd een scherm vol hebt met één symbool. Als dit een groot symbool is kan je heel wat winst maken!

 Medusa Fortune & Glory – Yggdrasil

Medusa Fortune & Glory kan op zijn minst bijzonder genoemd worden. Dit online slot heeft maar liefst 4096 winstlijnen en bestaat uit 4 x 6 reels. Dit op zich is al uniek, maar daarnaast zijn er speciale Medusa-wilds. Elke wild dat op je scherm komt kan tot drie extra wilds spuwen op rollen 2 tot en met 5. Het is op die manier dat je bij dit spel grote winsten kan behalen, vooral als je drie wilds op je scherm krijgt die elk nog eens 3 wilds uitspuwen. Het mooie mythische ontwerp, maakt van het spel een unieke ervaring.

Bonus

Om de bonus te behalen heb je minstens 3 scatters nodig. Eens je ze hebt moet je een keuze maken uit twee bonusspelletjes. Bij het eerste bonusspel krijg je een vermenigvuldiger tot maximum x 20 en bij het tweede bonusspel krijg je tot 3 extra wilds. Dit zijn dan willekeurige symbolen die in een wild veranderen. Wanneer je een bonusspel hebt gekozen moet je willekeurig kistjes uitkiezen. Zowel voor het aantal spins als voor het aantal wilds of de vermenigvuldiger.