Contact
In het kort " Mijn naam is Angela van Gils " Ik ben Adviseur Re-integratie & Outplacement in Bergen op Zoom. Middels het netwerk van mij en mijn team zal er ongetwijfeld een geschikte functie naar voren komen. 06-19955622 vangils@maasgroep.nl
Angela van Gils

Over Angela

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Vriendelijkheid, toegankelijk en betrokkenheid zijn eigenschappen die ik in mijn werk als loopbaanprofessional toepas. Mensen in hun kracht zetten, rekening houden met de mogelijkheden en beweegreden van de persoon tegenover je. Op deze manier zorg ik ervoor dat nieuwe wegen zichtbaar worden die mijn klanten kunnen inslaan. Hierdoor zal duidelijk worden welke richting de juiste is en kan hier een passende nieuwe functie voor worden gevonden.

In mijn loopbaan heb ik verschillende reorganisaties meegemaakt en heb ik ervaren door welke fases heen gegaan moet worden om stappen te kunnen zetten. Dit zijn waardevolle lessen gebleken, aangezien ik deze kennis nu kan gebruiken om klanten te begeleiden. Middels het netwerk van mij en mijn team zal er ongetwijfeld een geschikte functie naar voren komen.

" Als je alles loslaat, heb je twee handen vrij om de toekomst te grijpen. "
Waar kun je Angela van Gils vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap