Contact
In het kort " Mijn naam is Anita Dekker-Draai " Mijn functie bij Maas groep is Adviseur Re-integratie en Outplacement. Graag help ik jou op een positieve manier naar nieuwe mogelijkheden. 06-49008728 dekker-draai@maasgroep.nl
Anita Dekker-Draai

Over Anita

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Collega’s en klanten zien mij als een integer, rustig en loyaal persoon. Ik ben in staat tot zelfreflectie en ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Omdat ik positief in het leven sta, kan ik mensen begeleiden vanuit hun eigen kracht en mogelijkheden.

Na vele jaren bij een mooie organisatie te hebben gewerkt, wilde ik wat anders. Het was best moeilijk om mijn zekerheden op te geven. Door de stap te zetten om iets compleet anders te gaan doen, heb ik ervaren dat dit mij stimuleert in mijn eigen ontwikkeling en vooral in mijn creativiteit. Niet meer leunen op ervaring maar weer als beginner nieuwe dingen mogen leren en ontdekken. Zoals Pippi Langkous zei: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Deze uitspraak is zeker op mij van toepassing en geeft mij goede energie. Dat gun ik iedereen.

 

 

" Eigen keuzes durven maken. Durven en doen! "
Waar kun je Anita Dekker-Draai vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap