Contact
In het kort " Mijn naam is Barbara van den Heuvel " In Venlo werk ik als Adviseur Re-integratie & Outplacement voor Maas groep. Met de mensen om me heen ben ik begaan en mijn hart ligt bij mijn vak. 06-51050082 vandenheuvel@maasgroep.nl
Barbara van den Heuvel

Over Barbara

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Begaan met de mensen om me heen en werkzaam in een vak waar mijn hart ligt, zo omschrijf ik mezelf op dit moment. Samen met klanten werken aan hun inzetbaarheid en de weg naar nieuw werk zoeken, dat is waar ik energie van krijg. Je hele verhaal maakt je tot wie je bent en laat zien waar je wensen, dromen en kansen liggen voor de toekomst. Samen met mijn collega's ga ik er voor zorgen dat onze klanten een functie vinden waarbij dit van toepassing is.

Zelf spreek ik uit ervaring, aangezien ook ik boventallig ben geworden bij mijn vorige werkgever. Vanuit deze boventalligheid ben ik bij Maas groep terecht gekomen. Ooit ben ik zelf meerdere jaren ziek geweest. Hierna heb ik zelf mijn re-integratie naar werk in gang gezet. Door deze ervaringen kan ik me goed in de kandidaten verplaatsen en heb ik een breed netwerk opgebouwd. Dit gebruik ik om mijn klanten te helpen met het vinden van hun nieuwe baan.

" Elke reis begint met de eerste stap. "
Waar kun je Barbara van den Heuvel vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap