Contact
In het kort " Mijn naam is Daniella Coenen " Loopbaanprofessional en Adviseur Re-integratie, Outplacement & Verzuim bij Maas groep. Kwaliteiten van kandidaten naar boven weten te halen en deze met de juiste werkgever te matchen is wat mij drijft. 06-19048712 coenen@maasgroep.nl
Daniella Coenen

Over Daniella

Loopbaanprofessional en Adviseur Re-integratie, Outplacement & Verzuim

In mijn functie draag ik zorg voor de individuele loopbaanbegeleiding van kandidaten. Het is boeiend om te zien hoeveel diversiteit er is en hoe iedereen een eigen levensverhaal heeft. Kwaliteiten van kandidaten naar boven weten te halen en deze met de juiste werkgever te matchen is wat mij drijft. De verbindende factor zijn tussen de verschillende partijen geeft mij energie.

In het proces van re-integratie houd ik rekening van 3 domeinen die continue met elkaar in beweging zijn. Dit zijn de vragen uit het persoonlijk domein van de klant, functies op de arbeidsmarkt en de communicatie tussen de klant en de arbeidsmarkt. Door samen te werken met de klant worden de mogelijkheden in beeld gebracht en dit vormt de basis van een gezonde start richting passend werk. Ik werk SMART met concrete doelen, helder geformuleerd en in tijdspad.

" De kracht van enthousiasme! "
Waar kun je Daniella Coenen vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap