Contact

Expertise

Onze arbeidsdeskundigen, Noloc gecertificeerde loopbaanprofessionals, jobcoaches en ervaringsdeskundigen zijn allemaal beschikbaar om je van dienst te zijn. Onze regiokantoren zijn zelfstandig en hebben een eigen streekgebonden netwerk. Daarnaast zijn de lijnen met collega’s kort en wordt elke unieke kwaliteit van de Maas groep adviseurs ingezet. Maas groep springt snel en goed in op je verzoek. Of je nu werkgever of werknemer bent, je kunt altijd rekenen op onze inzet en betrokkenheid ter ondersteuning van je traject. De jarenlange expertise van Maas groep is beschikbaar voor al onze medewerkers, we werken met korte lijnen en hebben een deelcultuur. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt antwoorden vinden op je vraag. Of het nu gaat over het schrijven van een sollicitatiebrief of het vinden van een oriëntatiebaan, we leveren maatwerk, zowel voor de opdrachtgever als de werknemer.  

Loopbaancoaching

Alle bij Maas groep werkende loopbaanprofessionals zijn door de beroepsvereniging Noloc erkend. Onze klanten zijn daarmee altijd verzekerd van professionele dienstverlening als het gaat om loopbaanadvies.

Voor werkgevers is het van cruciaal belang dat medewerkers goed functioneren. Als je bedrijf zich ontwikkelt, dienen werknemers zich mee te ontwikkelen. Dit is niet altijd het geval. Werknemers kunnen, door wat voor reden dan ook, niet meer in staat zijn om hun functie goed uit te oefenen Wij helpen werknemers en werkgevers om helder te krijgen waar de oorzaken liggen. Aan de hand van gerichte begeleiding en analyses zal duidelijk worden waar kansen liggen. Zo worden eventuele nieuwe kansen op de arbeidsmarkt weer duidelijk. Kortom: we komen met oplossingen.

Jobcoaching

Maas groep is een officieel UWV erkende jobcoach organisatie. Jobcoaching kan worden ingezet als een werknemer met een langdurige ziekte of een handicap extra begeleiding nodig heeft. Met een persoonlijk inwerk- en/of trainingsprogramma wordt deze medewerker door onze jobcoach begeleid.

Na afronding van een geslaagd begeleidingsprogramma kan de medewerker zelfstandig het werk uitvoeren en blijft de jobcoach meer op afstand. De inwerking zal voor deze werkgevers geen kosten met zich meebrengen (subsidie door UWV). Tevens zijn al onze jobcoaches aangesloten bij de Beroepsvereniging voor jobcoaches Nederland.

Poortwachter Care

Het kan altijd voorkomen dat je als werknemer je werk niet meer voldoende kunt uitvoeren. Er is een wet ingevoerd, genaamd de Wet Verbetering Poortwachter, die het verplicht om eerst binnen het huidige bedrijf te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor een andere passende functie. De richtlijnen hiervoor zijn vastgelegd in deze wet en zijn dus niet zomaar te wijzigen. Maas groep biedt ondersteuning voor werknemers én werkgevers en helpt bij het vinden van deze nieuwe passende functie. De complexe regelgeving van het UWV is bij ons dan ook volledig bekend.

Wanneer er sprake is van langdurige arbeidsongeschiktheid start het tweede spoor van de re-integratie. Er wordt nu gezocht naar een passende functie, maar bij een nieuwe werkgever. Hoe dit traject ingevuld zal worden wordt voor aanvang uitgebreid besproken. Maas groep gelooft in maatwerk en zorgt er daarom dus voor dat elk re-integratietraject volledig op maat is.

Zelfstandig ondernemerschap

Wil je zelfstandig ondernemer worden en een snelle en verantwoorde start maken met je bedrijf? Kies dan voor ons ervaren, deskundige en creatieve team. Met professionals werken wij vanuit Maas groep vestigingen in heel het land. Dit team stimuleert, enthousiasmeert, reflecteert, confronteert en coacht de nieuwe ondernemer bij zelfstandig ondernemerschap. Samen met het ondernemersteam bieden wij een modulair programma aan. Voor meer informatie over dit programma kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap