Contact
In het kort " Mijn naam is Hanneke Cooijmans " In het kantoor in Den Bosch ben ik werkzaam als Jobcoach en Adviseur Re-integratie & Outplacement. Samen met mijn klanten bewandel ik 'het pad naar werk' zodat ze zichzelf weer kunnen redden op de arbeidsmarkt. 06-16928350 cooijmans@maasgroep.nl
Hanneke Cooijmans

Over Hanneke

Jobcoach en Adviseur Re-integratie & Outplacement

De functie die ik op dit moment vervul past perfect bij mij: het begeleiden van klanten naar werk. Van jongs af aan heb ik aandacht gehad voor de mensen in mijn omgeving die het extra nodig hadden en in mijn huidige functie komen deze twee werelden samen. Samen met mijn klanten bewandel ik 'het pad naar werk' zodat ze zichzelf weer kunnen redden op de arbeidsmarkt. Het ultieme doel is uiteindelijk die passende duurzame betaalde baan.

Na ieder einde komt er weer een nieuw begin. Ook ik ben boventallig geweest en ik zag deze situatie als een kans. Dit was een mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in een andere richting. Kom uit je ‘vaste patroon’, en ontdek weer nieuwe dingen waar je energie van krijgt. Achteraf zul je zeggen: “had ik dit maar eerder gedaan”.

" Nothing worth having comes easy. "
Waar kun je Hanneke Cooijmans vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap