Contact
In het kort " Mijn naam is Klaas Wijnsma " Mijn functies zijn Adviseur Re-integratie & Outplacement én Loopbaanprofessional. Samen werken aan het creëren van nieuwe kansen op de arbeidsmarkt is voor mij een belangrijke drijfveer om dit werk te doen. 06-23450968 wijnsma@maasgroep.nl
Klaas Wijnsma

Over Klaas

Loopbaanprofessional en Adviseur Re-integratie & Outplacement

In mijn werk als Adviseur Re-integratie & Outplacement en als Loopbaancoach word ik dagelijks geconfronteerd met zowel tegenslagen als uitdagingen in het leven van mensen. Het is de kunst om tegenslagen zodanig te verwerken dat je ze als kansen gaat zien. Als adviseur en coach mag ik in het proces waarin mensen o.a. komen te zitten als ze hun werk verliezen en/of te maken krijgen met blijvende beperkingen een belangrijke rol spelen.

Samen werken aan het creëren van nieuwe kansen op de arbeidsmarkt is voor mij een belangrijke drijfveer om dit werk te doen. Na vele jaren in het onderwijs ben ik in staat geweest een juiste carrièreswitch te maken naar loopbaanprofessional. In de vele jaren dat ik dit inmiddels met veel plezier doe heb ik gemerkt dat mijn arbeidsmarktkennis en netwerk ook goed van pas komen.

" Wie goed doet, goed ontmoet! "
Waar kun je Klaas Wijnsma vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap