Contact

Klanten over Maas groep

Wat vinden onze klanten nu eigenlijk van Maas groep, hier zie je verschillende reacties.

Daphne Schlangen

In eerste instantie heb ik de tools gekregen om gericht te solliciteren naar secretarieel werk. Opstellen CV, LinkedIn, netwerken, open solliciteren helemaal bij de tijd. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen want ik kon administratief aan de slag! Maar het allerbelangrijkste is dat Silvana begreep waar mijn burn-out vandaan kwam en naar mij als persoon heeft gekeken. Wat wil JIJ en hoe kun je je assertiever en zelfverzekerder opstellen? Daardoor ben ik zelfreflectie gaan toepassen en ben ik gaan solliciteren naar werk in de zorg. Ik heb mezelf gevonden hierin. Echt heel blij met het resultaat maar ook met de begeleiding door Silvana. Zij is open en sociaal en voelt de dingen zuiver aan. Maar ze is ook zeker zakelijk en er is een correcte afstand. Ze neemt geen blad voor de mond maar haar kritiek is opbouwend en brengt ze goed. Echt Super!’

Sjoukje Rottiné

Na een onverwachts ontslag heb ik een behoorlijke deuk opgelopen in mijn ‘ik’. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Ik kon het zelf niet meer bedenken en wist dat ik hier hulp bij nodig had. Toen ik eenmaal het besluit had genomen om een loopbaantraject te volgen, begon de zoektocht. Welke loopbaanadviseur past bij mij? Welk programma sluit aan bij mijn vragen en wensen? Toen ik kennismaakte met Yvonne Post van Maas groep in Grou had ik de adviseur en het programma gevonden dat bij mij past. Enthousiast en vol goede moed reed ik terug naar huis en had ik besloten het traject in te gaan met Yvonne. En daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Yvonne heeft mij met een lach en een traan weer laten zien en voelen wie ik ben, wat ik kan en, niet onbelangrijk, wat ik wil. Voor mij kwam Yvonne op het juiste moment op mijn pad. Ik kan met de handvatten en inzichten die ik van Yvonne heb gekregen verder met mijn toekomst. Yvonne bedankt!

Renate

Ik heb jouw coachtraject als zeer positief ervaren en gebruik deze punten die jij hebt aangekaart ook bij mijn huidige sollicitaties. Daarnaast heb je gezorgd voor een up to date cv, welke momenteel zeer belangrijk is.
Maar bovenal, heb ik jou als een prettig, lief en zorgzaam mens leren kennen en dat is de basis in dit traject!
Ik kan jou aan iedereen die een baan zoekt, of een ander traject in wil, van harte aanbevelen!

Anne

Ik heb het contact met Jeanet als heel fijn ervaren! Ik had voor MG gekozen om de ervaringsdeskundigheid. En dat heb ik bij Jeanet duidelijk ondervonden. Zij snapt wat er bij mij speelt. Door een periodiek contactmoment was er continuïteit en heb ik het niet ervaren als er bovenop zitten. Dat was heel prettig.

Peter Bos

Nadat ik met mijn opleiding gestopt was, omdat ik ontdekt had dat die niet bij mij paste. Had ik geen idee wat voor opleiding dan wel bij mij zou passen. Na een korte zoektocht op het internet samen met mijn ouders ben ik uiteindelijk in contact gekomen met drie loopbaancoaches. Met alle drie heb ik een gesprek had en toen gekozen voor Yvonne Post bij Maasgroep.

En dat bleek een goede keus te zijn want ben namelijk geweldig geholpen. Door onderzoek op internet en in de praktijk toe doen heb ik weer een opleiding en beroep gevonden dat goed bij mij past. Daarbij was de samenwerken erg fijn ik had het gevoel dat ik alle tijd en aandacht kreeg die ik nodig was. En als ik tussendoor een vraag had ik kon ik haar mailen of bellen.

Zou Maasgroep dan ook zeker aanbevelen bij iedereen die hulp zoek bij loopbaan coaching of re-integratie.

Els van Dongen

Na 1 jaar in de ziektewet kwam ik via het UWV in contact met Maas groep. Dit was op mijn verzoek omdat ik wel extra ondersteuning nodig had in die periode om weer vertrouwen in mezelf te krijgen. En van daaruit weer aan het werk te kunnen gaan. Ik vond het allemaal erg spannend en ook onwennig omdat ik nog nooit in zo'n traject had gezeten. Maar de kennismakingsafspraak was snel gemaakt en voelde al meteen erg vertrouwd. Heel erg prettig dat ik het traject op mijn eigen tempo heb kunnen volgen zonder te veel druk.
Al met al krabbelde ik gedurende dat jaar op en kreeg mijn zelfvertrouwen weer een beetje terug. Samen met mijn coach van de UWV en Iris Drissen, re-integratieadviseur bij Maas groep hebben we rond de tafel gezeten en zijn toen tot de conclusie gekomen om toch mijn vorige werk als verpleegkundige weer op te pakken. Wat een samenwerking en wat een vertrouwen in mij.... Vanaf die tijd ging alles in een sneltreinvaart en heb ik zelfs nu een vast contract na 1 jaar begeleid te zijn. Ik bedank mijn coach hiervoor want ze heeft me het zetje gegeven wat ik toen net nodig had.
Mocht er ooit iemand aan mij vragen om een goed re-integratie bureau zal ik Maas groep zeker adviseren.

Marijke Tempelaar

Vanuit het UWV ben ik naar Maas groep doorverwezen voor ondersteuning bij mijn re-integratie. En het is gelukt! Mijn adviseur Ingrid Hage heeft mij goed geholpen en is een grote steun geweest. Door onze gesprekken ben ik een stuk zekerder geworden en door te starten via een werkervaringsplaats heb ik nu een hartstikke leuke en passende, betaalde baan gevonden!
 

Arja Vermeulen

Mijn ervaring met Sabine de Haas en Iris Drissen zijn zeer positief.
Ze hebben mij het afgelopen jaar gecoacht om weer aan het werk te komen.
Vooral hebben ze mijn blik op werk verruimd.
Wat geresulteerd heeft in een aantal sollicitaties.
Ik ben voornemens om de ingeslagen weg voort te zetten. Met hartelijke dank.

Hemmo en Janneke Werkman

Maas groep Beilen, Nina de Boer
Ik heb de samenwerking met jou als zeer positief ervaren. Je bent begripvol en voelde precies aan wat ik bedoelde door goed te luisteren en met veel geduld. Je stelde me enorm op m'n gemak. Bent behulpzaam en geeft goed advies en ondersteuning. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Olga Bakker

Ik heb de afgelopen maanden een intensief begeleidingstraject gevolgd bij de heer Wiel Schoenmakers van Maas groep te Geleen. Ik ben erg tevreden over de persoonlijke begeleiding die ik heb gehad tijdens dit traject. We hebben het traject vandaag succesvol kunnen afsluiten, aangezien ik inmiddels met hulp van de heer Schoenmakers een parttime baan heb gevonden in een sector waar mijn hart ligt. Bedankt voor de goede en fijne begeleiding!

Joyce Telgenkamp

Na jaren in de Ziektewet te hebben gezeten en een UWV wat van alle kanten niet wou, heb ik zelf de stoute schoenen aangetrokken en Maas groep Geleen aangeschreven met eigenlijk een noodkreet.

Stefan Kleintjens nam binnen een week contact met mij op en maakte direct met mij een afspraak. Eenmaal bij die afspraak te zijn geweest is bij mij alles in snel vaart tempo gegaan. Met de nodige begeleiding en het vertrouwen van Stefan Kleintjens, Jaimy Klaessen en Raymond Crol heb ik nu een proefplaatsing van 3 maanden met uitzicht op een baan en een opleiding. Iets wat mij zonder hun niet was gelukt. Buiten dat ze hun nek hebben uitgestoken voor mij hebben ze mij ook een enorme boost aan zelfvertrouwen terug gegeven. En dat binnen een half jaar. Ik heb de samenwerking met Maasgroep Geleen dan ook als zeer prettig ervaren en heb echt het gevoel gehad dat ze zich ook echt 100% voor mij hebben ingezet.

Anneke Barelds - Tevreden

Jij bent mijn re-integratie adviseur geworden. Ik kon mijn werk niet meer doen. Dat gaf veel boosheid en pijn om dat te ervaren.. Jij heb mij er door heen geholpen. Met gesprekken en kijken wat eventueel wel kan. We hebben samen het tweede spoor traject doorlopen. Ik heb veel steun van jou gehad .Jij had veel geduld en je kunt goed luisteren. Je bent behulpzaam en begripvol. Ik kon altijd bij jou terecht. Ik kan iedereen jou aanbevelen. Nina bedankt voor alles.

I. Jonker

Na 11 jaar gewerkt te hebben, kreeg ik ontslag en daarbij een outplacement. Bij toeval liep ik langs Maas groep in Beilen. Na een fijn gesprek met Dhr. John J heb ik vervolgens een kennismakingsgesprek gehad met Dhr. John J en Nina. Toen was het voor mij gelijk duidelijk dat ik met Maas groep verder zou gaan. Ik heb veel gesprekken gehad met Nina. Ze heeft mij geholpen met het verwerken van mijn ontslag. Verder heb ik een loopbaanonderzoek gedaan. Daarna hebben we een CV en sollicitatiebrief/ motivatie brief gemaakt. We hebben samen gezocht naar banen. We hebben geoefend met het solliciteren. Als er wat was kon ik Nina altijd vragen of bellen. Zij stond altijd voor mij klaar. Ik heb nu gelukkig weer een baan. Al met al ben ik er sterker en zelfverzekerder door geworden. Nina bedankt voor alles.

Sjenien Grosser-Heiligers.

Lees HIER het krantenartikel over kasteleinsvrouw Sjenien Grosser-Heiligers.
Sjenien was een klant van Maas groep

Linda Geijselaers-Callemeijn

Officieel zit ik in Maastricht bij Dhr. Wijnsma, maar omdat de werklocatie waar ik nu werkzaam ben merendeel onder locatie Geleen valt, heb ik veel contact met Wiel en Jaimy. Dit contact verloopt prima. De communicatie is prettig. Op het moment dat ik het niet meer zag zitten, heeft Wiel echt de tijd en ruimte genomen hier over in gesprek te gaan. Bij Maasgroep ben je een persoon en geen nummer. Je krijgt het gevoel datje telt. Ik kan Maasgroep alleen maar aanbevelen!"

Bernadette Bisscheroux

Dankzij goede begeleiding van Maas groep Geleen heb ik een baan aangeboden gekregen met proefplaatsing en heb ik nu een half jaarcontract gekregen. Dit was me nooit zelf gelukt. De huidige werkgever houdt rekening met mijn beperkingen en ik ga met veel plezier werken.

Anja

N. de Boer van Maas groep, Jij bent mijn re-integratie begeleidster geworden voor het uwv. Naar vele gesprekken en goed plan te hebben uitgewerkt zijn wij samen aan de slag gegaan. Het was wel een zware weg met vallen en opstaan, maar jij sleepte mij er telkens weer door heen. Het viel niet mee om passend werk te vinden. Heb inmiddels weer werk niet voor alle dagen, maar we hebben dit bereikt

Onze samenwerking is inmiddels gestopt, het traject is afgerond. Ik heb veel aan jou gehad en ben trots dat ik dit met jou heb mogen doen. Zou je zo aan bevelen bij anderen, je helpt mensen goed, je laat het lot niet bij ons alleen liggen en op afstand help je zelfs nog mee.

Ik heb zeer goede ervaring met je gehad en veel bereikt.

Martine

Nadat ik wegens ziekte niet meer kon terugstromen in mijn huidige functie, kwam ik via mijn werkgever terecht bij de Maas groep. Dit vond ik doodeng, een vreemde en wat moet je daarvan verwachten? Zodra N. de Boer binnenkwam, tijdens de eerste huisafspraak, voelde het heel goed. Ze is begaan, begripvol en behulpzaam, geweldig gewoon. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het getroffen heb dat ik mocht werken met N. de Boer van de Maas groep.

Met vriendelijke groet, Martine

Sandra Hesseling, 42 jaar

Na ruim 24 jaar horeca-ervaring kreeg ik een hernia waardoor ik in de Ziektewet belandde. Een operatie volgde en achteraf bleek doordat ik er jarenlang mee doorgewerkt heb dat ik er rugletsel aan overgehouden heb. Na een jaar revalideren was er geen verbetering en kwam ik vanuit het UWV bij Maas groep Geleen terecht.

Mijn coach was Wiel Schoenmaekers en Jaimy Klaessen die mij ruim een jaar begeleid hebben in mijn traject. Door mij handvaten aan te reiken wat er nog meer in mijn mars zat ben ik een soort van onderzoek gestart op de arbeidsmarkt. Wat vind ik leuk en wat kan ik? Dat was niet zo makkelijk! Ik ging bij bedrijven informeren en een paar dagen meelopen om te zien, kan mijn belastbaarheid het aan en vind ik het leuk. Is er werk in te krijgen of niet? Kan ik zelfstandig iets voor mij beginnen of is het niet interessant en haalbaar . Ik leerde hoe ik moest solliciteren want dat had ik 24 jaar niet meer gedaan en tijden veranderen hè! Al bij al een heel karwei, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen.

Dankzij Maas groep en mijzelf natuurlijk, want een lichtpuntje zag ik eerst niet, wat moest ik zonder horeca. Wiel kwam op een gegeven moment met een werkervaringsplek op kantoor. Ik stond er heel sceptisch tegenover. Wat moet ik op kantoor, ik heb niets met computers, het is saai. Ik bedacht mij van alles maar trok toch mijn stoute schoenen aan en ging mee op gesprek want het zou voor mijn toekomst en belastbaarheid voor mijn rug de meest ideale baan zijn om terug te kunnen keren op de arbeidsmarkt.

Via UWV kreeg ik een opleiding tot receptioniste/telefoniste waar ik eerst voor op gesprek ging om mijn motivatie ervoor te bespreken en als volgt ging ik aan de slag toen ik groen licht kreeg. Mijn opleiding met werken en leren tegelijk heb ik met succes afgerond en heb nu een half jaar-contract bij deze werkgever. Ik moet zeggen als iemand mij dat 3 jaar geleden had gezegd dan had ik zeker gezegd ‘voel je aan je hoofd’ maar ik heb er geen moment spijt van gehad, wat ben ik blij met mijn kantoorbaan.
Eerlijk gezegd, had ik veel eerder moeten doen.

Zo zie je maar weer, tijden veranderen en geef nooit op. Mij lukte het, jou ook! Het medicijn, de aanhouder wint! Maar je moet er wel iets voor doen, het komt niet vanzelf. Zonder Wiel en Jaimy was mij dit nooit gelukt en ook de rest van de medewerkers die er al hun energie in staken om mijn traject tot een goed eind te brengen. Maas groep heel hartelijk bedankt ervoor! En voornamelijk mijn werkcoach Wiel Schoenmaekers en Jaimy Klaessen. Daar heb ik heel veel van steun aan gehad en veel van jullie geleerd.

Mijn dank ervoor!
 

Jan van Wegberg

Strukton Rail heeft Maas groep Limburg begin 2014 benaderd voor een outplacementtraject. Door een bedrijfsverhuizing was een waardevolle Strukton medewerkster op zoek naar ander werk. De begeleiding van Maas groep Limburg was persoonlijk en deskundig; onze medewerkster behield hierdoor haar enthousiasme en optimisme en bleef gedurende het traject gemotiveerd aan het werk. Binnen een paar maanden leidden de activiteiten die zij samen met Maas groep ondernam tot een nieuwe uitdagende baan bij een bedrijf in haar directe omgeving. Inmiddels is haar dienstverband omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Een tweede en derde outplacementtraject volgden eind 2014 en begin 2015 en opnieuw bleek de samenwerking met Maas groep een uitstekende keuze. Beide (inmiddels) oud-medewerkers van Strukton vonden ruimschoots binnen de overeengekomen begeleidingsperiode een passende nieuwe baan.

De dienstverlening van Maas groep bleek voor 100% geslaagd. Maas groep is voor ons daarom een betrouwbare en succesvolle samenwerkingspartner waar we met een gerust hart onze medewerkers, die voor een outplacementtraject in aanmerking komen, naar kunnen verwijzen.

Ook prettig te weten is dat Maas groep, net als Strukton, in heel Nederland vestigingen heeft, zodat ook in andere regio’s Strukton en Maas groep vol vertrouwen kunnen gaan samenwerken.

Will Wilms

De score op deze site staat bij op vijf sterren.
Als er tien sterren hadden gestaan had ze ook alle 10 volledig groen gemaakt.

Top wat Maas groep voor mij gedaan heeft!
• Goede begeleiding.
• Eén en al begrip en luistervermogen.
• Super ingespeeld op mijn vak gebied.
• Zeker niet afwachtend, maar direct actie.
• Door gaan als het even niet mee zit.

Zo kan ik nog heel wat punten bedenken. Dus ik ben zeer tevreden over wat Maas groep voor mij deed. Zeker doe je het samen maar dat is ook de bedoeling, vind ik. Door zeker niet stil te zitten en of af te wachten hadden we uiteindelijk niet één, maar zelfs drie opties. In een van deze opties gingen we zelfs samen op sollicitatiegesprek. Naar de ‘tweede optie’ hebben we samen besloten, dat ik alleen naar het sollicitatiegesprek zou gaan. De ‘derde optie’ was hierna niet meer nodig.

Ik zit nu dus lekker op een goede plek, waar ik mijn ‘ei’ kwijt kan. En waar ik inmiddels al (na mijn proefplaatsing) een half jaar in dienst ben. Dus ik kan zeggen: Maas groep Geleen en natuurlijk de medewerkers, super gedaan. Ik heb nu weer een goede uitdagende baan.

Koen Sevriens

"Bij het zoeken naar begeleiding in een outplacementtraject had ik drie namen op mijn lijst met wie ik een afspraak maakte voor een intakegesprek. Na het gesprek met Stefan Kleintjens (Maas groep Geleen) was de keuze al snel gemaakt. Tijdens de beroepskeuzesessies met Klaas Wijnsma werden mijn positieve verwachtingen alleen maar bevestigd. Trefwoorden zijn voor mij: persoonlijke benadering, betrokkenheid, enthousiasme en ‘out of the box’. Terechtkomen in een outplacementtraject is op zich al vervelend genoeg maar dan is het wel van belang dat je ondersteuning hebt van een professionele dienstverlener. Voor mij is Maas groep Geleen een sprekend voorbeeld van zo’n professionele dienstverlener. Stefan en Klaas: bedankt voor de ondersteuning en ik hoop dat veel mensen nog van jullie begeleiding en ondersteuning gebruik mogen maken."

Henny Hamstra

Bij deze wil ik graag Jaimy Klaessen en Stefan kleintjens van Maasgroep Geleen bedanken voor de prima begeleiding tijdens mijn re-integratie. Met het anders opstellen van een goede motivatiebrief en cv werd ik al vrij snel uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek.

Na langdurig werkeloos te zijn geweest kwam ik door gezondheids klachten in de ziektewet bij het UWV terecht. Door het UWV werd ik verwezen naar Maasgroep Geleen. Jaimy en Stefan wezen mij erop dat je echt meer nadruk moet leggen op je eigen kwaliteiten in je motivatie brief. Dit is in eerste instantie natuurlijk niet zo makkelijk, en men wil ook niet opschepperig overkomen bij een eventuele nieuwe werkgever. Binnen een week na het eerste contact met de Maasgroep volgde al het eerst sollicitatie gesprek. Een paar dagen later werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit verliep allemaal succesvol, en yip de nieuwe baan is in de pocket.

Maasgroep, een echte aanrader."

H. Palmen

"Mijn wens is al vervuld door het gebruik maken van diverse netwerken,waaronder het UWV en Maasgroep Geleen.Door zelf initiatief te nemen en het gebruik van beide partijen, heeft geresulteerd tot een positief resultaat. Heb weer een baan."

Alina Westerhof

Ik heb een jaar in de ziektewet gezeten, en kwam zo via het UWV in contact met het re-integratie en outplacement bedrijf de Maas groep Noord Nederland. Mijn adviseur was Nina de Boer. Zij heeft zich voor 100% voor mij in gezet.

Maar omdat ik lichamelijke beperkingen heb en geen diploma's heb, was er geen geschikte passende baan voor mij beschikbaar op dat moment. Vervolgens hebben wij samen gekeken naar de mogelijkheid om iets voor mij zelf te gaan beginnen. Nina heeft mij enorm geholpen met de voorbereidingen en het opstellen van een ondernemersplan. Sinds 4 mei 2015 ben ik als zelfstandige begonnen met de verkoop van Lingerie en Fashion en de eerste klanten zijn een feit. Ik ben Nina dankbaar voor wat ze voor mij heeft kunnen betekenen en zal haar zeker nog wel eens om advies vragen. Groetjes Alina Westerhof.

Veronique Heuts

Na een carrière van bijna 27 jaar bij 1 werkgever, werd ik wegens bedrijfseconomische redenen, ontslagen. Mijn werkgever bood mij een outplacementtraject aan, ik koos Maas groep. Met dit traject begon ik 2 weken nadat ik werkeloos werd. Dit heeft mij ontzettend goed geholpen, zeker omdat solliciteren, een cv maken en het contact met instanties zoals het UWV mee vreemd waren. Overal werd ik in geholpen, dit voelde erg prettig! Mijn contact met Klaas Wijnsma was meteen vertrouwd, hij is een rustig altijd begripvol persoon, die altijd vroeg hoe het met mij ging. Dit heeft mij in de verwerking van mijn verleden en de hulp naar mijn toekomst heel goed geholpen.

Ook ben ik zeer dankbaar dat ik al na 7 maanden een nieuwe baan heb gekregen, dit alles door toedoen van Maas groep. Kortom voor mij heeft Dhr Wijnsma veel betekend, dit zal ik nooit vergeten. Maas groep bedankt. Veronique Heuts

Danny

Na 21 jaar als vrachtwagen chauffeur gewerkt te hebben heb ik een hernia gekregen waardoor ik mijn oude werk niet meer kon oppakken. Na dik anderhalf jaar thuis te hebben gezeten ben ik bij Maas groep terecht gekomen. Ik heb hier hele fijne ervaringen mee. Je word goed ondersteunt in solliciteren en met alle vragen kon ik bij Klaas Wijnsma terecht. Gelukkig heb ik uiteindelijk een baan weten te vinden en werk ik inmiddels weer. Ook nu is er via mail zo nu en dan contact om te kijken hoe het gaat. Maas groep is een goede steun in de rug!!! Met vriendelijke groeten Danny

Wim Gijsen

Ik ben erg tevreden over het werk van Maas groep!
Ze hebben mij goed geholpen en bleven ook hun best doen voor me.
Met vragen ik weer werk heb.kan ik altijd bij hen terecht,

Maud Fiddelers

Na een aantal jaar als kapster gewerkt te hebben is bij mij kapperseczeem en een allergie geconstateerd, waardoor ik noodgedwongen heb moeten stoppen met mijn vak! Daardoor de ziektewet ingerold. Na een maand of 2 in de ziektewet heeft het UWV mij aangeraden om eens bij Maasgroep langs te gaan. Daar heb ik toen een eerste afspraak gehad en het klikte.
Ik was bereid om alles aan te nemen wat ze me konden bieden zolang het enigszins sociaal was.
Zo uiteindelijk na een aantal sollicitaties en proefdagen terecht gekomen bij een familie hotel in Epen (Limburg) waar ik het heel erg naar mijn zin heb, als serveerster/keukenhulp/barmeisje.

Heb heel veel aan ze gehad, ook als je er dan ff doorheen zit zijn ze er voor je!! Ga voor Maas groep!

Anoniem

Toen ik op zoek ging naar een adviseur die mij kon begeleiden bij het zetten van een nieuwe stap in mijn carrière, kwam ik de website van Maas groep tegen. Als voormalig DGA van mijn eigen onderneming zag ik niet direct overeenkomsten met veel van de cliënten van Maas groep. Ons eerste telefoongesprek zette direct de toon. Geen slepend traject maar een no nonsens aanpak gericht op mijn wensen en niveau.

Jij hielp mij te ontdekken waarnaar ik op zoek was. Namelijk een carrière switch uit het transport naar een dienstverlenende baan in de Food & Beverage branche. Toen dat eenmaal duidelijk was werd de focus gelegd op de praktische invulling van het verwezenlijken van dit doel. In één van onze gesprekken zei jij: 'ik hoef jou niet te helpen een baan te zoeken, dat kun je zelf wel'. Die baan heb ik inmiddels gevonden en dankzij jou wist ik waarnaar ik moest zoeken om de baan te vinden die het beste bij mijn vaardigheden en persoonlijkheid past.

Juul, jij en Maas groep bleken dus wel bij me te passen en ik wil je nogmaals enorm bedanken voor je begeleiding en coaching!

Mark Bok

Afscheid nemen van je baas, en dan?? Ineens is het zover. Na jarenlang bij een baas gewerkt te hebben als veiligheidskundige is de klik weg en dan sta je daar. Hoe goed de afgelopen jaren ook zijn geweest en met welke afspraken je ook afscheid neemt, het verandert niets aan het feit dat je weer vanaf nul mag beginnen. Na de eerste tumultueuze weken waarin je in een emotionele rollercoaster zit ben ik na een zoektocht op internet bij Maas Groep terecht gekomen. Hun visie lag het dichtste bij mijn eigen idee over hoe een heroriëntatie van mijn verdere werkzame leven er uit zou moeten zien.

In de plezierige gesprekken met Marjon van der Linden ben ik goed ondersteund om eens kritisch naar mijzelf te kijken en de balans op te maken. Al redelijk vlot kwam zelfstandig ondernemen als mogelijkheid naar voren. Dit was voor mij toch een reuzenstap daar ik mijn hele werkzame leven voor een baas had gewerkt. Met de hulp en ondersteuning van Marjon en John Jehae zijn de eerste hindernissen genomen en ben ik inmiddels een klein half jaar als zelfstandig ondernemer bezig en voel ik mij weer goed in mijn vel.

Marjon en John, bedankt voor de goede ondersteuning en ik weet dat jullie deuren nog altijd openstaan voor raad en daad.

Rob

Als de bal eenmaal rolt, dan kan die raar rollen!Als de bal eenmaal rolt, dan kan die raar rollen!

Ook ik kom uit een nare periode. Na 15 jaar in de boomverzorging gewerkt te hebben begint mijn verhaal als volgt; de motorzaag belandde in mijn been, tevens heb ik privé problemen gehad en ben ik mijn baan kwijtgeraakt. Ik zat dus letterlijk en figuurlijk aan de grond.

Uiteindelijk hebben Stefan Kleintjes, Klaas Wijnsma en Wiel Schoenmaekers, wat werken betreft mij weer in beweging gekregen. Dit hebben zij gedaan door mij een tewerkstelling (werkervaringsplek) aan te bieden in een andere sector (reparatie en onderhoud van vliegtuigen). Natuurlijk heb ik ze eerst raar aan gekeken en gevraagd wat ik daar überhaupt moest. Uiteindelijk is dit juist wel de start gebleken om weer positief te verder te gaan. Vanaf het moment dat ik mij bij deze werkervaringsplek ontwikkelde kon ik weer zonder problemen solliciteren. Al moest ik er het hele land voor door, ik had er weer zin in!

Na een aantal open sollicitaties geschreven te hebben, ben ik terecht gekomen bij Buiting Advies in Dieren (provincie Gelderland). Al binnen enkele uren kreeg ik van dit bureau een positieve reactie met de mededeling dat ze voor mijn een stageplek gingen organiseren. Later bleek dat deze plek in Sittard (Limburg) bij BosWerkt B.V. was. Grotendeels kwam ik weer in mijn oude vak terecht, maar nu ben ik meer bezig met het organiseren van werk voor SW- bedrijven in de bosbouwsector en ben tevens werkzaam als field- engineer. Dit verhaal past voor mij zo goed in elkaar omdat het bij alle betrokken partijen goed bevalt en er op het eind van dit jaar uitzicht is op een contract.

Ik heb dus de weg weer gevonden uit het dal. 2014 wordt voor mij een geweldig jaar zoals ikzelf aan het begin van dit jaar voorspelde. Natuurlijk met dank aan Team Maasgroep en Team BosWerkt B.V..

Je ziet maar weer: je weet nooit hoe raar een bal kan rollen!

Kenan Ulu

“Een nieuwe uitdaging, een nieuwe loopbaan”

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als adviseur bij de overheid, was voor mij de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. De vraag waarmee ik worstelde, waar begin ik dan? En hoe moet ik dit dan aanpakken? Durf ik het wel aan om iets te zoeken buiten mijn achtergrond of ga ik uit van mijn kwaliteiten? Al deze vragen hebben er toe geleid om professioneel advies in te winnen via een loopbaanadviseur bij mijn nieuwe zoektocht.

Zo kwam Maas groep (Brabant) op mijn pad. Ik had er vanaf het begin meteen zin in en de twijfel die er speelde werd al meteen weg genomen. De klik was er en de spanning en nieuwsgierigheid nam toe. Zo beschikt Maas groep over voldoende tools om het beste uit mij boven te halen. Ik heb fijne adviesgesprekken gehad en kreeg erg leuke en nuttige opdrachten mee om uit te zoeken wat het beste bij mij paste. Met nuchtere tips en trucs heeft mijn loopbaanpad een heldere lijn gekregen. Heel waardevol vond ik de WEP (werkervaringsplaats), zodat ik kon proeven uit een andere keuken en zo dus ervaren wat het is om in de betreffende sector te werken. Had ik aanvankelijk mijn zinnen gezet op een baan in het onderwijs, zo bleek dat dit niet mijn werkterrein zou worden. Ik keek out of the box en het werk bij Maas groep (Brabant) als Adviseur Re-integratie leek mij ook erg interessant. Via mijn loopbaanadviseur (Juul Knijn) kreeg ik de kans om het te ervaren via een proefplaatsing (met baanintentie) bij Maas groep (Brabant). Al snel bleek dat ik er talent voor had en inmiddels werk ik als Adviseur Re-integratie bij Maas groep (Brabant).

Terugkijkend op alles heeft het mij als mens en adviseur verrijkt en kan ik iedereen, die toe is aan een nieuwe uitdaging, aanraden om in ieder geval de mogelijkheden te onderzoeken. Ik ben erg blij dat ik toen de stap heb gezet en voel me helemaal thuis in mijn nieuwe job. Dank je wel Maas groep, dank je wel Juul Knijn.

Ria Houben

Graag wil ik Stefan Kleintjens en Klaas Wijnsma hartelijk bedanken voor de bijzondere prettige begeleiding en vooral de morele steun tijdens mijn traject bij Maas groep.

Via mijn werkgever ben ik bij Maas groep terecht gekomen, na een langdurige ziekteperiode, waarbij de vooruitzichten niet echt optimistisch waren. Mijn werk, dat ik al bijna 25 jaar deed, kon ik niet meer doen, vanwege mijn lichamelijke beperkingen, veroorzaakt door mijn ziekte.Klaas en Stefan hebben samen met mij de mogelijkheden bekeken wat ik eventueel wel nog zou kunnen doen, bij een andere werkgever in het kader van re-integratie.Uiteindelijk was Stefan, aan de hand van de onderzoeksresultaten van Klaas erin geslaagd om een vrijwilligersbaantje voor mij te vinden. Echter kon ik die job niet meteen aanvaarden omdat ik nog steeds in behandeling was bij een specialist van het OMC.In de tussentijd is mijn ziektetraject officieel ten einde; het UWV heeft mij 100% arbeidsongeschikt verklaard en zelfs een baan als vrijwilliger zit er voor mij niet meer in.

Tja, voor mij is het dan minder goed afgelopen, maar dankzij Maas groep zullen ongetwijfeld nog velen een plekje hebben kunnen vinden, waarin men zich thuis kan voelen, ondanks de klachten en beperkingen tengevolge van een ziekte.

Ik wil Maas groep dan ook van harte bedanken voor de prettige samenwerking. Daarnaast wil ik Maas groep aan iedereen aanbevelen, die, tengevolge van ziekte, genoodzaakt is om zijn "oude baan"op te geven, maar toch nog een bijdrage wil leveren in het arbeidsproces. Bij Maas groep worden de clienten als "mens"gezien en niet als een nummer. Vriendelijkheid en respect zijn kenmerken van Maas groep. Kenmerken die in deze jachtige en drukke tijd bij velen helaas te vervagen.

Maas groep BEDANKT!

Frank Gruwel

Toeval bestaat niet, en nu was het mijn beurt!! Het kan jou ook overkomen!!

Failliete werkgever, ziektewet, het zat niet mee. Ineens stond ik aan de zijlijn en de vooruitzichten waren niet best. Ik kwam in contact met veel mensen waarvan ik nooit gedacht had ze ooit te spreken. Arbeidsdeskundige, verzekeringsarts, Re-integratiebegeleider?? En toen viel het schrijven op de deurmat: Ik kon mij vanuit het UWV melden bij Maas groep, een re-integratie/outplacement bedrijf.

Ik was blij dat iemand mij misschien kon helpen een betaalde baan te krijgen. Want na 2 jaar werkeloos, 300 sollicitaties en evenveel onbegrijpelijke afwijzigingen dacht ik dat ik wel professionele hulp kon gebruiken.Het eerste gesprek "de Intake"gef me direct al een goed gevoel: menselijk, betrokken, to the point en vakkundig.

Mijn re-integratietraject is voltooid en met goed resultaat afgesloten. Het gevoel wat ik bij de Intake kreeg was juist. Ik ben zeer professioneel begeleid en samen met de Maas groep heeft dit geleid tot een succesvolle plaatsing naar passend duurzaam betaald werk. Alleen had ik dit nooit gered. Maas groep heeft mij erg veel geleerd en sta ik weer vol goede moed in het leven en heb er een pracht werkplek aan overgehouden.

Nu is het jouw beurt!! Wat mij overkwam kan jou ook gebeuren.

Nico Duchateau

Ik, ben Nico, ben na een periode van 30 jaar bij Koninklijke Mosa te Maastricht in dienst te zijn geweest en een acute hartstilstand te hebben gehad enz...heb ik sinds 2010 een nieuw donorhartmogen ontvangen. Vanaf die periode heb ik groen licht gekregen van Cardiologen en Doctoren van het UMC Utrecht om vervolgens weer aan het werk te gaan.

Ja, makkelijk gezegd. Vanaf 2011 heb ik gesolliciteerd, zonder resultaat. Na een goed gesprek met mijn Arbeidsdeskundige, de heer van Hoof van het UWV Sittard adviseerde hij om mij op vrijwillige basis mij aan te melden bij Maas groep te Geleen, Ja, daar heb je ze weer zei ik.Maar op 3 december 2013 ging ik toch eens langs. Na eerst kennis te hebben gemaakt in een gesprek met Stefan Kleintjes en Angelique Gehrkens van Maas groep ging uiteindelijk voor mij de deur open. Tijdens de jobhuntclub (onderdeel van het re-integratieplan van Maas groep) kwam het goede nieuws.

Meneer Duchateau, werd er geroepen, wij kunnen u plaatsen bij Taxibedrijf Claessens te Sittard. Lijkt u dat wat? Omdat ik ook in 1997 mijn Taxipas/Chauffeurskaart had behaald, zei ik graag ja. Ik ga praten met de baas, riep ik. En ja hoor, op 8 april, 2014 wordt het werkelijkheid en een feit dus.

Mijn dank gaat zeker uit naar het Maas groep-team uit Sittard-Geleen en niet te vergeten Wiel Schoenmaekers (Adviseur Re-integratie en Outplacement). Mijn advies voor mensen die nog twijfels hebben, meld je gewoon aan bij Maas groep, zij hebben er oren naar!

Maas groep Top Team, echt waar! Mijn dank!

Carl van den Boogaard

Hierbij een bedankje voor Joost Kock. Dit voor de steun en begeleiding die ik ervaren heb in een voor mij moeilijke periode. Dit geld ook voor Myriam Smits van het UWV die de mogelijkheid geschapen heeft voor een re-integratietraject.

In plaats van een naar mijn mening beleving verwachte extra druk tekrijgen heb ik het gevoel ervaren door jouw begeleiding en advies 'dingen' op een rijtje te hebben kunnen zetten. En dat op mijn vijftigste! Met behulp van jou medewerking en advies heb ik voor mijn gevoel, de tijd gekregen voor een persoonlijke analyse 'hoe nu verder'. Door een re-integratietrajeject, testen en een proefplaatsing in een tijdsbestek van drie werkdagen hebben we kunnen realiseren, een uiteindelijk positief resultaat voor mij en mijn gezin.

Mark

Tijdens de sollicitatietraining heb ik veel opgestoken. Niet alleen wat de CV betreft, maar ook op persoonlijk vlak. Ik merk dat ik enthousiast word als ik mensen kan helpen.Dit was erg fijn om weer te ervaren na enige tijd.

Freya

Joep, ik wil je heel erg bedanken voor je steun! Je meedenken en je zorgzaamheid, dat je mij hebt gestimuleerd, maar ook hebt kunnen afremmen in mijn plannen! Daar was jij heel alert in. Ik ben echt heel blj en dankbaar met de coaching van jou waar ik veel van heb geleerd. Ik heb er vertrouwen in dat jij mij helpt om mijn doelen te bereiken: nl. zelf geld verdienen en minder afhankelijk zijn van een uitkering. Dat is wat ik wil en natuurlijk ook het UWV.

Maas groep Heerlen bedankt.

Jan Verkoyen

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Maas groep in Heerlen. Het traject heb ik als zeer positief ervaren, ondanks dat het niet heeft kunnen leiden tot een betaalde baan.

Jeffrey Smith

Maas groep heeft alle mogelijke middelen gebruikt om mij weer aan het werk te krijgen en ben ik zeer tevreden over hun aanpak van de situatie.

Bedankt voor de begeleiding.

Erkan

Doordat mijn tijdelijk contract niet werd verlengd en het vinden van een nieuwe baan erg lastig bleek kwam ik in contact met Maas groep.Ondanks dat de Maas groep mij geen gesubsidieerde ondersteuning en omscholing kon bieden werd er toch alle tijd genomen om mijn situatie door te nemen en verliep het contact erg prettig.

Kundig werden mij meerdere en zeer waardevolle tips verstrekt die mijn kansen aanzienlijk vergroten! Hiermee ben ik veel beter voorbereid op wat komen gaat en welke weg ik nu moet bewandelen.Maasgroep….. op weg naar werk een echte aanrader.

Ramona

Vanaf september tot eind januari 2013 heb ik stage gelopen bij Maas groep in Heerlen en kan zeggen dat ik dit met veel plezier heb gedaan. Door de gezellige open sfeer voelde ik mij snel op mijn gemak en werd ik ook gezien als een volwaardige collega van het team.

Ik heb ontzettend veel geleerd over re-integratie in het algemeen, wetgeving en de trajecten. Veel clienten gaven mij ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij gesprekken, waardoor ik de kans kreeg om mee te denken in mogelijkheden voor werk. Uiteindelijk heb ik ondanks een beetje stress in de beginpriode, deze opdrachten voor school met een ruime voldoende mogen afsluiten.

Ik weet niet wat de komende jaren mij gaan brengen en in welk werkveld ik terecht zal komen, maar alles wat ik nu geleerd heb zal ik ook meenemen in de toekomst. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor wat ze mij geleerd hebben en de kans die mij geboden werd om stage te lopen. Ik zal deze leerzame en leuke stagedagen missen.

Rinus

Zo het jaar zit er weer bijna op, wat een jaar mag ik wel zeggen. Uiteindelijk komt alles weer goed ook na 46 sollicitaties want je hebt toch echt geluk nodig om er tussen te komen ook al wordt er meteen geroepen, je hebt je leeftijd nog mee. Ben begin september begonnen bij Franken Transport en mijn werk is het bevoorraden van alle Jan Linders supermarkten.Geen licht werk maar de afwisseling is wel mooi.

Ik wil iedereen bedanken: Leolux voor toch wel de mooie 19 jaren en de omscholing.Nard voor zijn goede deskundigheid en mijn begeleiding tijdens mijn 2 tennisarmen en begrip.Jan mijn baas van de stoffeerderij voor alle tegenslagen die hij met mij heeft opgelost.Maas groep Venlo voor de goede voorbereiding op een andere job en begeleiding na LeoluxNancy en Thalitha, voor jullie inzet om mij weer op de markt te zetten.

Gonnie

Via het UWV ben ik bij Maas groep Maastricht terecht gekomen. Ik heb de medewerkers daar als zéér meelevend én menselijk ervaren! (Heb veel meegemaakt afgelopen periode). Het traject bij Maas groep heeft me een baan als vrijwilliger in de zorgsector opgeleverd. Aan toekomstige cliënten zou ik Maas groep zeker aanbevelen omdat ze 'menselijk' zijn waar ik erg aan gehecht ben.

Gonnie

Miriam

Hallo Petra (Maas groep Geleen) Hartelijk dank dat je me hebt doorverwezen naar Vacare.Afgelopen week heb ik een heel prettig gesprek gehad met Marion en ik mag bij een kind de D.L.E. toets afnemen.Ik verheug me er al op om dit te mogen doen. Ik heb er vertrouwen in dat de samenwerking met Marion goed zal verlopen.Heerlijk, het voelt heel goed om niet zomaar werk te hebben, maar iets wat ik heel leuk vind.Petra, nogmaals bedankt voor je inzet en goede begeleiding.

Chantal

Ook ik ben via het UWV bij de Maasgroep terecht gekomen voor een reïntegratietraject. Ik heb de begeleiding als positief, vriendelijk en professioneel ervaren, en voor mij zeer belangrijk; in mijn eigen tempo. De vele contacen die de Maasgroep in zijn bestand heeft hebben mij aan een nieuwe functie geholpen waarin ik , na een proefplaatsing van 3 maanden, binnenkort een contract krijg aangeboden.

Mirjam

Na 8 jaar in de WAO te zijn geweest vond ik het tijd worden voor iets nieuws en heb contact gezocht met de arbeidsdeskundige van het UWV. Deze arbeidsdeskundige heeft me gevraagd op zoek te gaan naar een reintegratiebureau. Na wat googlen ben ik op de site van Maas groep gekomen en heb me aangemeld.

Gelijk bij het eerste gesprek voelde het vertrouwd, goed en begripvol. Hoewel ik zelf niet zo open ben hebben zij mij toch aardig over de drempel geholpen bij Maas groep Roermond.De gesprekken met Karin en Jacqueline gingen steeds beter en ik ben begonnen met een training voor callcentermedewerkster bij Mark. Al heel snel kwam er een vacature vrij bij Bureau Zorgplicht en ze vonden het een goed idee om een CV in te sturen. Met hulp van Ruud heb ik een CV gemaakt en deze verstuurd. Tot mijn verbazing werd ik uitgenodigd voor een gesprek en werd aangenomen. Dit had ik dus echt nooit verwacht!

Heb eerst 3 maanden een proefplaatsing gehad en toen een contract gekregen en het gaat SUPER. Ben er heel blij mee, werk is leuk, collega's zijn leuk, kortom een geweldige werkplek.Wat heel belangrijk is om te vermelden is dat ik dit zonder Maas groep nooit voor mekaar had gekregen. Dankzij de medewerkers van Maas groep Roermond heb ik bereikt wat ik bereiken wil. Dus ben je op zoek naar een goed reintegratiebureau meld je dan aan bij Maas groep.

Diana

Na een hele periode thuis te hebben gezeten wilde ik toch weer aan het werk. Ik heb toen contact gezocht met mijn arbeidsdeskundige,deze verwees mij naar Maas groep Geleen. Ik had niet beter terecht kunnen komen.Mijn eerste gesprek was met Carla Peters, een geweldig mens, zij wist precies wat ik wilde. Wat ik zo bijzonder vond is dat Carla ontzettend veel interesse toonde in alles wat ik deed en wat ik belangrijk vond. Na een aantal gesprekken was het dan toch eindelijk zover, ik kon op sollicitatie gesprek. Wat een ervaring na zoveel jaren, maar ook heel leuk!!!!!! Ik werd aangenomen en ik moet erbij zeggen dat ik het ontzettend geweldig vind waar ik terecht ben gekomen. Leuke collega`s, prettige werksfeer en dat allemaal dankzij Maas groep Geleen, maar in bijzonder Carla Peters.Ik ben zeer dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, een kans om weer aan het werk te komen en ook nog op een werkplek waar ik me ontzettend prettig voel.Ik wil dan ook Maasgroep Geleen en vooral Carla Peters bedanken voor de geweldige steun en hulp wat ik van jullie heb gekregen.

Peter

Via het UWV ben ik terecht gekomen bij Maas groep Heerlen. Ik kreeg daar een goede begeleiding van de medewerkers. Na tweeënhalf jaar kan ik dankzij hen weer eindelijk gaan werken. Eerst kreeg ik een contract van een half jaar en nu een jaarcontract.

Bij mij was sprake van een bedrijfsongeval met als gevolg dat ik met een beperking voor de helft afgekeurd ben. Om dan weer aan het werk te kunnen heb je zeker een ervaren persoon nodig die de weg kent om alles in het werk te stellen om o.a. opleiding te regelen, begeleiding tijdens het traject en de deur te openen naar een werkgever. In mijn geval waren het de medewerkers van Maas groep Heerlen die mijn pad kruisten.

Jan

Via het UWV ben ik bij Maas groep Geleen terecht gekomen. De medewerkers daar heb ik als zeer goed, uitstekend ervaren. Het traject heeft me een vaste baan opgeleverd en ik zou Maas groep dan ook zeker aanbevelen aan toekomstige cliënten. Zij hebben namelijk de juiste middelen om je verder te helpen bij het vinden van een baan.

Toos

Maas groep werd mij aanbevolen door mijn bemiddelaar van de rechtsbijstand.De medewerkers van Maas groep Roermond heb ik ervaren als vriendelijk, attent, begripvol. Je wordt behandeld als een persoon en niet als een nummer. Gedurende het traject kreeg ik inzicht in mijn eigen ik, in mijn capaciteiten, in mijn positieve en negatieve kunnen.

Ik zou Maas groep Roermond aanbevelen, omdat ze je zien als een persoon en niet als een nummer. Ze hebben inzicht in wat je doormaakt. Ik kwam als het ware opgebrand bij Maas groep binnen. Na twee gesprekken hadden ze onmiddellijk door hoe de steel in de vork zat. Ze wisten mij te motiveren om op psychologisch gebied hulp te zoeken. Toen dit weer een beetje in balans was wisten ze mij te motiveren mijn leven weer op te nemen. Ze hebben geholpen met hoe te solliciteren. Hoe een gesprek voor te bereiden en hoe een gesprek in te gaan. Dit alles is voor mij een heel positieve ervaring geweest. Heb er echt veel aan gehad, een oprecht dank je wel en toppie. Ga zo door.

Peter

Na 1 jaar ziekte had ik een bijeenkomst met de WG en de arbodienst. Daar werd besloten een re-integratie traject op te starten. Mijn Werkgever belt Maas groep Geleen die op hun beurt mij bellen en een afspraak maken voor een Kennismakingsgesprek. Als Belg wilde ik toch weer een baan in Nederland. Hier krijg ik een coach toegewezen, Carla Peters. Het was een vlot en aangenaam gesprek. A.d.h.v. dit gesprek is er een offerte uitgebracht naar mijn werkgever. Na goedkeuring volgt de volgende afspraak. Dit gesprek loopt ook weer als een trein en ik houd er een goed gevoel aan over. We praten over mijn CV en maken dit up to date. Ook maken we samen een Sollicitatie- en motivatiebrief.

Mijn coach, Carla had meteen door dat ik niet verder wilde in mijn oude beroep van vrachtwagen-chauffeur maar wel in de koerier of taxi bussiness. Tijdens een volgende afspraak kwam mijn coach met een netwerkkennis van haar die op zoek was naar een chauffeur contractvervoer. Meteen werd er gebeld en werd mijn interesse in die baan besproken. Er werd meteen geregeld dat ik in het weekend aan de slag kon met een aantal ritten om te laten zien wat ik in huis had. Ook belde Carla meteen met KIWA om alle benodigde informatie te verzamelen om deel te kunnen nemen aan de opleiding tot taxi-chauffeur. Daarna vond er een sollicitatiegesprek plaats en kreeg ik van hem de kans om na het behalen van mijn taxi-pas bij hem aan de slag te gaan. Ook de opleiding bij Keijbeck werd door mijn coach binnen een paar dagen geregeld zodat ik voor de zomervakantie nog aan de slag kan gaan als taxi-chauffeur.

Ik slaagde meteen de eerste keer en na de medische keuring kan ik per 1 juli a.s. bij V.P. Taxi Eric Vandewall te Bunde van start gaan in mijn nieuwe baan.

Dit alles heb ik samen met coach Carla bij Maas groep kunnen bereiken en ik bedank haar en de Maas groep Geleen voor deze snelle, goede en professionele begeleiding. Binnen zeer korte tijd heb een nieuwe, uitdagende baan gevonden, die ik de komende 10 jaar met plezier bij mijn nieuwe werkgever kan doen.

Wil

Hierbij wil ik jullie bedanken wat tot nu toe bereikt is. Na een goede hoop bij de start kreeg ik na vele brieven schrijven de mismoed en zag het niet meer zitten. Om nog aan de slag te komen. Via de media hoorde men alleen maar overal ontslagen. En na vele brieven schrijven in verschillende vakrichtingen toch iets gevonden. Door toeval kwam ik in aanraking met het chauffeur zijn. En kwam op het idee om er mijn vak van te maken. Ik zag het eigenlijk al niet meer zitten en zie het is gelukt.

Ik heb een baan gevonden als taxi-chauffeur in het contract vervoer. Nu ben ik dagelijks bezig om jonge mensen van huis naar school en terug te brengen. Echt heel mooi om te doen. Ik doe het met veel plezier. Tevens combineer ik het werk met de studie om de juiste papieren voor het vak te halen. Kortom Victor dank je wel dat je mij zo positief hebt gehouden dat ik door ben gegaan. Ik heb veel bij Maas groep geleerd. De aanhouder wint. Dank je wel voor deze goede hulp tot nu toe.

Roy

Beste Maas groep,Via deze weg een stukje voor de site: 3 weken geleden ben ik door het UWV in contact gekomen met Victor van Maas groep in Geleen.

Ik heb me laten inschrijven en meerdere gesprekken gehad. Ondanks dat er nog geen officiële goedkeuring was toegekend is Victor toch al gaan kijken en met mij aan de slag gegaan, met resultaat dat ik nu aan een proefplaatsing en werkervaring mag proeven, bij Limburg Koi in Echt, met een heel fijne baas Marcel en bazin Claudia, super werk, mooie vissen, afwisselend werk! Maas groep alvast heel erg bedankt en met name Victor.

Peter

Hallo mijn naam is Peter en ik wil hier mijn ervaring met Maas groep met jullie delen.

Na 30 jaar gewerkt te hebben kwam ik in 2009 buiten mijn schuld zonder werk te zitten, ik dacht dat mijn wereld inéén zakte. Ik wist niet hoe je moest solliciteren want bij mijn eerste baas ben ik gewoon er heen gegaan met de vraag of ze werk hadden, zo ook bij de tweede baas.

Ik kon bij ze allebei meteen beginnen en heb er al die jaren met plezier gewerkt, tot het moment kwam dat ik ontslagen werd. Ik kwam bij het UWV terecht en via deze instantie kwam ik bij Maas groep Kerkrade terecht. Ik kwam bij Klaas terecht en hij heeft me geholpen met alles te regelen wat ik op dat moment moest weten. Na een tijdje werd ik bij Roger ondergebracht en hij heeft me geleerd hoe te solliciteren en via hem heb ik ook een cursus basis vaardigheid Office 2007 kunnen volgen, ik wist namelijk niks van het internet en had nog nooit met een computer gewerkt.

Via het bureau Maas groep Heerlen kon ik een stage project volgen van drie maanden wat helaas door een samenloop van omstandigheden niet is voortgezet. Nadat Roger bij Maas groep was weggegaan ben ik bij Ester terecht gekomen. Deze dame heeft me geholpen toen ik echt diep in de put zat en heeft me ook af en toe flink achter de vodden gezeten toen het nodig was. Mijn traject bij Maas groep is nu afgelopen en ik wil deze drie mensen uit de grond van mijn hart bedanken voor alle steun en hulp die ik heb gekregen.

Dit is in het kort mijn ervaring met Maas groep en ik hoop dat mensen die in de toekomst bij Maas groep terecht komen net zoveel hulp en steun krijgen als ik heb gekregen.

Albert

Hierbij wil ik me graag even voorstellen ik ben Albert Vos, ben 17 jaar werkzaam geweest als Nat/Internationaal vrachtwagenchauffeur bij verschillende transport bedrijven.Door de economische crisis 2009 werd mijn contract niet verlengd, nou toen begon de ellende. Veel open sollicitaties volgde. Heb wel wat gewerkt, maar waren maandcontracten waardoor ik weer heel snel op straat kwam staan, weer geen werk. Zo bleef dat aanhouden. Uiteindelijk kwam ik in de ziektewet terecht. Hier heb ik veel gesprekken gehad, daar is uit gebleken dat ik iets vast zocht.

Ik ben toen voor omscholing bij Maas groep Heerlen terecht gekomen en na een aantal gesprekken hebben we samen gekeken naar de mogelijkheid tot buschauffeur. Ik heb veel aan Maas groep te danken, mede door hun snelle handelen. Als dat er niet was geweest had ik zeker weten nu nog niets bereikt. Door samen veel te studeren, qua lesstof etc ben ik in april 2011 begonnen met de theorie-lessen. In juli met praktijk-lessen en tevens hiernaast begon ik al bij Veolia met een stage werk te verrichten. Dit werk bestond uit het besturen van een klein busje max 8 persoons om de chauffeurs weg te brengen en op te halen, waardoor je je nieuwe collega's en bedrijf leerde kennen. Medio augustus 2011 ben ik dan ook geslaagd voor mijn busrijbewijs (D) en code 95. Hierna heb ik 3 maanden gewerkt middels een proefplaatsing. Begonnen met een mentor chauffeur. Samen ga je dan alle lijnen en diensten rijden, eerst met een lege bus en vervolgens met passagiers. In december heb ik mijn jaarcontract getekend en ben nu zelfstandig buschauffeur. Het werk bevalt me super.

Dit heb ik aan mijn inzet maar zeker weten ook door het snelle handelen van MAAS GROEP Heerlen te danken.

Met vriendelijke Glimlach, een vrolijke Buschauffeur.Albert Vos

Sonja

Men heeft mij gevraagd hoe ik over Maas groep denk. Mijn mening en ervaring met Maas groep Geleen en zeker niet te vergeten Victor.

Ik kan niets anders zeggen dan dat die goed is en was. Nooit problemen gehad, heb de mogelijkheid gekregen om een opleiding te volgen via hen en ik heb dat gedaan. Voor vragen kon ik altijd terecht, soms konden zij mij niet meteen te woord staan, werd later terug gebeld. Er werd ook het hele traject wel eens gebeld van hen uit om te vragen hoe het ging, dit vond ik erg prettig. Inmiddels heb ik betaald werk via hen en een diploma op zak.

Zou er nog iets zijn, dan weet ik dat ik altijd nog met hen kan bellen, zij zullen mij niet in de kou laten staan. Wat wil ik nog meer.

Emiel

Via het UWV ben ik bij Maas groep Roermond terecht gekomen. Ik heb de medewerkers daar als goed ervaren. Het traject heeft me werk opgeleverd en ik zou Maas groep zeker aanbevelen bij toekomstige cliënten

John

Hallo, Ik heb 3 jaar bij andere re-intregatie buro's gelopen, maar bij Maas groep Venlo had ik binnen 5 maanden een baan, goede begeleiding, hield rekening met mijn beperking,en zeer behulpzaam.

Karin

Graag wil ik een klein verhaal vertellen over mijn ervaring tijdens mijn traject bij Maas groep Geleen. Ik ben via UWV in aanmerking gekomen voor een reintregratie project. Hier hebbben wij gekozen voor UWV omdat deze goed en bekend zijn als goede begeleiding naar een nieuwe job. Daar ben ik ook mee gestart. Bij mijn eerste Intake gesprek had ik al direct het gevoel van zelfvertrouwen en goed thuis voelen bij hun. Toen dacht ik direct dit gaat de goede kant op.Ik heb een goede begeleiding gehad en flink gewerkt samen met de medewerkers van Maas groep Geleen voor te streven naar een goeie nieuwe job. Dit is gelukt, en ben sinds 26 juli 2010 begonnen bij Apotheek Voorzorg. In deze bijna 6 maanden heb ik veel geleerd en cursus gedaan en het certificaat behaald wat ik in dit bedrijf nodig heb.

Dit is een geweldige baan , alleen al omdat het werk is wat heel secuur is en het is om mensen mee te helpen. Dit is altijd al een uitdaging geweest om een job te vinden waar ik kan groeien en een doel heb waarvoor ik het doe. Dit is gewoon SUPER. Op naar een nieuwe toekomst. Inmiddels ben ik nu meer als een jaar bij dit bedrijf met een jaarcontract.

Daarom wil ik alle medewerkers en begeleiders van Maas groep Geleen hartelijk bedanken voor deze super en vertrouwende begeleiding wat ik heb mogen ontvangen in deze periode dat ik heb deelgenomen aan dit project. Daarom deze slogan: WIL JE EEN GOEDE BEGELEIDING NAAR EEN NIEUWE BAAN, MAASGROEP RAAD IK IEDEREEN AAN!

Alies

Via het UWV ben ik bij Maas groep in Geleen terecht gekomen. Ik heb de medewerkers in Geleen als zeer goed en heel erg behulpzaam ervaren in het vinden van werk of omscholing voor mij. Ik heb tijdens het traject mijn taxipas behaald plus het heeft een baan opgeleverd. Ik zou toekomstige cliënten zeker Maas groep aanbevelen om samen op zoek te gaan naar een baan of voor hulp bij het oefenen van sollicitatiegesprekken en het opmaken van een CV. Echt super.

Leon

Omdat ik sinds februari ziek ben heb ik veel dingen uitgezocht wat re-integratie in het arbeidsproces betrof. Aangezien ik al snel wist dat terugkeer in mijn oude bedrijf er waarschijnlijk niet meer inzat wegens een allergie ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden. Via internet kwam ik op jullie site terecht en hier heb ik een en ander nagelezen. Met een goed gevoel daarna contact met jullie opgenomen. Met Klaas Wijnsma heb ik goede gesprekken gehad over wat ik in de toekomst zou willen doen, aangezien ik totaal geen idee had wat ik verder zou kunnen doen in de toekomst hebben we een beroepskeuze onderzoek gedaan. Aan de hand daar van heb ik een veel bredere visie gekregen en zag ik dingen die ik wel bij mij vond passen. Hij heeft veel dingen voor me uitgezocht en gekeken naar de arbeidsmarkt , uiteraard heb ik zelf ook veel dingen uitgezocht en ik denk dat we op een goede keuze zijn uitgekomen.

Als alles goed gaat begin ik in Oktober aan een opleiding met baangarantie in een totaal andere sector waardoor ik begin volgend jaar in een geheel nieuwe omgeving aan t werk kan. Zodat ik dit jaar van “ziekte”achter me kan laten en weer positief de toekomst in kan kijken. Aangezien ik echt totaal geen idee had wat ik zou kunnen gaan doen nu mijn huidige werk niet meer kon vond ik het BKO zeer nuttig. En ik stond er van te kijken dat ik na het maken van de tests en twee gesprekken met Klaas Wijnsma echt een idee had wat ik nu verder wilde doen. Er zullen vast meer bureau’s zijn die dit doen maar ik ben zeer zeker heel positief over de werkwijze van Maas Groep. Plus het feit dat ik er binnen 5 minuten kan zijn maakte het voor mij ideaal.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap