Contact
In het kort " Mijn naam is Margriet van Vliet " Als Adviseur Re-integratie & Outplacement help ik jou nieuwe wegen in te slaan. 06 13345293 vanvliet@maasgroep.nl
Margriet van Vliet

Over Margriet

Adviseur Re-integratie & Outplacement


Ik ben oprecht nieuwsgierig naar wat mijn klant echt wil. Ik nodig ik je uit samen te bedenken hoe we de weg naar een nieuwe baan kunnen vormgeven. In mijn eigen rugzak zit  naast enthousiasme, humor en fantasie, een tikkeltje eigen wijsheid en zelfreflectie, een flinke portie vakkennis. Met mijn kennis van de arbeidsmarkt en mijn netwerk help ik je graag verder op weg.

Ziekte, arbeidsongeschiktheid of boventalligheid lijken soms het einde van de wereld. Het is fijn om dan  je verwarring, onrust en verdriet te kunnen delen.  Mijn eigen boventalligheid was ronduit vervelend, maar wel verrijkend. Want ik kon mijn kracht aanspreken om te kiezen voor mezelf.  Je bent  nooit te oud  om nieuwe wegen in te slaan, het levert je verrassende uit- en inzichten op.
 

" Je bent nooit te oud om nieuwe wegen in te slaan. "
Waar kun je Margriet van Vliet vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap