Contact
In het kort " Mijn naam is Marianne Blankenburgh " Mijn naam is Marianne en ik ben Adviseur Re-integratie & Outplacement. Het verbinden van personen met elkaar staat mij dicht bij mijn hart, wat mooi aansluit bij mijn huidige functie binnen Maas groep. 06-19363156 blankenburgh@maasgroep.nl
Marianne Blankenburgh

Over Marianne

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Mensen om mij heen beschrijven mij als een open, nieuwsgierig en vriendelijk persoon. Het verbinden van personen met elkaar staat mij dicht bij mijn hart, wat mooi aansluit bij mijn huidige functie binnen Maas groep. Graag ontwikkel ik mijzelf verder om zo onze klanten te ondersteunen met de kennis en expertise die ik in de afgelopen jaren samen met mijn collega's heb opgedaan.

Na een periode van lijfsbehoud ben ik vanuit boventalligheid op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Door deze ervaring weet ik hoe belangrijk het is als je ondersteund wordt en je potentie wordt gezien. Zelf heb ik mijn capaciteiten opnieuw leren te herkennen en dit te vertalen naar werk. Binnen Maas groep kan ik die steun die ikzelf gehad heb nu dus doorgeven aan klanten die deze hulp ook kunnen gebruiken. Door zowel studie als deze ervaring ben ik nu een gedegen adviseur naar werk.

" Sometimes you win, sometimes you learn. "
Waar kun je Marianne Blankenburgh vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap