Contact
In het kort " Mijn naam is Marjon van der Horst " Adviseur Re-integratie & Outplacement in Alkmaar. Graag zet ik mijn klanten aan het denken en breng ik ze stappen verder om zo hun doelen te bereiken. 06-51672214 vanderhorst@maasgroep.nl
Marjon van der Horst

Over Marjon

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Mijn klanten kunnen erop rekenen dat ik luister naar hun vragen en wensen. Meedenken, in zowel oplossingen als mogelijkheden, is iets wat ik belangrijk vind. Dit doe ik graag met een positieve blik, mijn glas is namelijk altijd halfvol. Graag zet ik mijn klanten aan het denken en breng ik ze stappen verder om zo hun doelen te bereiken. Wanneer deze bereikt zijn, zijn mijn doelen ook geslaagd!

Zelf ben ik een keer boventallig geraakt en heb een outplacementtraject gevolgd. Ook heb ik twee keer een traject met een loopbaanadviseur doorlopen. Door deze ervaringen kan ik me extra goed in de klanten verplaatsen en hen goed ondersteunen. Hierdoor zullen we samen op een prettige manier het traject doorlopen en uiteindelijk die passende functie vinden.

" Als je iets wilt, dan gaat het je ook lukken! "
Waar kun je Marjon van der Horst vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap