Contact
In het kort " Mijn naam is Marjon van der Linden " Ik ben werkzaam als Loopbaanprofessional en Adviseur Re-integratie & Outplacement. Als je wilt ontdekken of wilt weten welk beroep er echt bij jou past, kan ik je hier gerichte coaching bij bieden. 06-20445099 vanderlinden@maasgroep.nl
Marjon van der Linden

Over Marjon

Loopbaanprofessional en Adviseur Re-integratie & Outplacement

Na afronding van mijn Noloc gecertificeerde opleiding loopbaanadviseur en Hobeon gecertificeerde opleiding re-integratie en outplacement adviseur ben ik Bij Maas groep gaan werken in mijn huidige functie. Bij mij is iedereen welkom die van baan wil veranderen, om wat voor reden dan ook. Als je wilt ontdekken of wilt weten welk beroep er echt bij jou past, kan ik je hier gerichte coaching bij bieden.

Met vele jaren beroepservaring help ik al mijn klanten graag bij het efficiënt inzetten van hun eigen en mijn netwerk. Uit de praktijk blijkt dat klanten hierdoor veel sneller starten met een werkervaringsplaats of nieuwe baan. Collega’s en klanten waarderen mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en stijl van communiceren.

" Resultaat en zelfredzaamheid staan altijd op de eerste plek. "
Waar kun je Marjon van der Linden vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap