Contact
In het kort " Mijn naam is Marleen Vaanholt-Egberink " De functie die ik binnen Maas groep bekleed is Jobcoach en Adviseur Re-integratie & Outplacement. Mijn belangrijkste motto is dat je jezelf altijd moet blijven ontwikkelen. 06-19409836 vaanholt@maasgroep.nl
Marleen Vaanholt-Egberink

Over Marleen

Jobcoach en Adviseur Re-integratie & Outplacement

Klanten helpen vind ik heerlijk en al helemaal als je kunt helpen met het vinden van een nieuwe functie. Ieder mens moet een hand toegereikt krijgen en dat kan ik vanuit deze functie op een zeer speciale wijze doen. Door de combinatie van mijn opgedane ervaring en gemotiveerde collega's zorgen we er samen voor dat een geschikte nieuwe baan gerealiseerd zal worden.

Omdat ik als duizendpoot graag meer talenten van mijzelf wilde benutten, heb ik langdurig meer dan één functie bekleed. Jezelf blijven ontwikkelen is dan ook mijn motto. Door gezondheidsprobleem heb ik als ervaringsdeskundige geleerd dat je moet kijken naar mogelijkheden. Tijdens de periode waarin ik thuis zat ben ik door mijn netwerk in contact gekomen met Maas groep. Zij gaven mij een kans, waarna ik ben omgeschoold en ben begonnen als Adviseur Re-integratie & Outplacement en recentelijk als Jobcoach.

" Blijf jezelf altijd ontwikkelen. "
Waar kun je Marleen Vaanholt-Egberink vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap