Contact
In het kort " Mijn naam is Miek Hovens " Bij Maas groep in Eindhoven/Helmond werk ik als Adviseur Re-integratie & Outplacement. Als dienstverlener en coach begeleid ik mensen in hun proces naar verbinding met hun competenties en kwaliteiten. 06-19243622 hovens@maasgroep.nl
Miek Hovens

Over Miek

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Als dienstverlener en coach begeleid ik mensen in hun proces naar verbinding met hun competenties en kwaliteiten. Mensen weer in hun kracht zetten, stimuleren en enthousiasmeren leidt ertoe dat mensen weer in zichzelf geloven. Hierdoor zal de weg naar succes door zelfstandigheid, zelfredzaamheid en zelfsturing gerealiseerd gaan worden.

Voorheen heb ik gewerkt in de culturele sector. Door dienstverlening aan diverse doelgroepen te verlenen heb ik met zeer diverse personen gewerkt en een breed netwerk opgebouwd. Vanuit boventalligheid bij deze organisatie ben ik bij Maas groep terecht gekomen en heb ik mezelf omgeschoold tot Adviseur Re-integratie & Outplacement. Hier kan ik mijn eigen praktijkervaring en netwerk goed gebruiken om onze klanten te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Daarnaast werk ik in mijn eigen tijd nog als zelfstandige coach met klankwerk.

" Met een luisterend oor verrassende wegen bewandelen. "
Waar kun je Miek Hovens vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap