Contact
In het kort " Mijn naam is Mirjam van der Meij " Adviseur Re-integratie & Outplacement. Authentiek, puur, enthousiast en betrokken met empathie voor elk mens. 06 47557212 vandermeij@maasgroep.nl
Mirjam van der Meij

Over Mirjam

Adviseur Re-integratie & Outplacement

 

Voor de vestigingen Weert en Roermond werk ik bij Maas groep als Adviseur Re-integratie & Outplacement. Vanuit mijn positiviteit, persoonlijke benadering en enthousiasme begeleid ik mijn klanten opdat ze terug de regie krijgen in hun werkende bestaan. Samen met klanten bouwen we in vertrouwen aan hun inzetbaarheid en naar het zoeken naar nieuw werk. Iedereen is uniek, we hebben allemaal ons eigen verhaal, onze persoonlijke wensen en onze dromen voor kansen in de toekomst.

Tijdens mijn arbeidsverleden heb ik verschillende soorten functies vervuld. Met deze kennis van de arbeidsmarkt en met mijn opgedane levenservaring begeleid ik mijn klanten naar het vinden van hun nieuwe baan passend bij hun wensen en mogelijkheden.

" Don’t dream your life, live your dreams "
Waar kun je Mirjam van der Meij vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap