Contact
In het kort " Mijn naam is Moniek in 't Groen " Mijn functie bij Maas Groep is Adviseur Re-integratie & Outplacement. Mensen enthousiasmeren, terug in hun kracht zetten en zien opbloeien is iets wat ik prachtig vind. 06-45622656 intgroen@maasgroep.nl
Moniek in 't Groen

Over Moniek

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Tijdens mijn werk word ik gedreven door nieuwsgierigheid en een gezonde interesse in de vraag achter de vraag. Mensen enthousiasmeren, terug in hun kracht zetten en zien opbloeien is iets wat ik prachtig vind. Mijn drijfveren hierin zijn positief blijven, oprechte interesse tonen en maatwerk leveren, omdat iedereen nou eenmaal anders is. Het doel waar ik mij, samen met mijn team en de klant, elke keer weer vol voor in zet is natuurlijk het vinden van een goed passende nieuwe functie.

Bij mijn vorige baan heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van Werk en Inkomen. Hier heb ik geleerd dat werken veel meer is dan alleen geld verdienen. Mensen vinden het namelijk fijn om herkend en erkend te worden. Doordat ik in hetzelfde schuitje heb gezeten, gebruik ik mijn arbeidsmarktkennis nu om onze klanten te helpen. Enthousiasme en vertrouwen zijn hierin belangrijke schakels.

" There's a crack, a crack in everything, that's how the light gets in. "
Waar kun je Moniek in 't Groen vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap