Contact
In het kort " Mijn naam is Nelie van der Velde " In Deventer en Apeldoorn ben ik werkzaam als Adviseur Re-integratie & Outplacement. Door humor, erkenning, bemoediging en begrip weet ik klanten te motiveren om in beweging te komen. 06-83372343 vandervelde@maasgroep.nl
Nelie van der Velde

Over Nelie

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Warm, betrokken, toegankelijk, enthousiast en positief, dat zijn een aantal woorden die mijn persoonlijkheid typeren. Door humor, erkenning, bemoediging en begrip weet ik klanten te motiveren om in beweging te komen. Op deze manier bereiken we samen het ultieme doel voor de klant: een nieuwe passende functie.

Zelf heb ik een tweede spoor traject gevolgd en weet daardoor goed hoe het is om vanuit een ziekte of re-integratiesituatie weer in het arbeidsproces te treden. Kansen en mogelijkheden zien tezamen met een focus op mijn kwaliteiten hebben er voor gezorgd dat ik een mooie switch kon maken van het onderwijs naar het vak van Adviseur Re-integratie & Outplacement. Vanuit deze ervaring en instelling help ik graag klanten die om welke reden dan ook op zoek zijn naar een nieuwe baan die past bij hun talenten en interesses.    

" You don’t have to see the whole staircase, just take the first step! "
Waar kun je Nelie van der Velde vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap