Contact
In het kort " Mijn naam is Nicole Bagchus-Tetteroo " Mijn naam is Nicole en mijn functie is Adviseur Re-integratie & Outplacement en Loopbaanprofessional. Mijn passie is werken met mensen, maar vooral om deze in hun kracht uiteindelijk te mogen begeleiden naar een nieuwe start. 06-45153592 bagchus@maasgroep.nl
Nicole Bagchus-Tetteroo

Over Nicole

Loopbaanprofessional en Adviseur Re-integratie & Outplacement

Als betrokken adviseur ben ik goed in staat om mezelf op de klant af te stemmen en deze op empathische manier in beweging te brengen. Mijn passie is werken met mensen, maar vooral om deze in hun kracht uiteindelijk te mogen begeleiden naar een nieuwe start.

Helaas heb ik een burn-out gehad, waardoor ik thuis ben komen te zitten. Dit is een hele onzekere periode waar je sterk aan jezelf twijfelt en op zoek bent naar antwoorden en balans. Het is belangrijk dat je werk doet dat dicht bij je ligt, waar je voldoening uit haalt en als het kan ook nog erkenning krijgt. Als eenmaal de mist is opgetrokken en je rugzak weer met extra kennis en ervaring is gevuld, zullen er nieuwe kansen ontstaan en is het uiteindelijk een cadeau geweest!

" What doesn’t kill you, makes you stronger. "
Waar kun je Nicole Bagchus-Tetteroo vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap