Contact
Maas groep gaat samenwerken met het Dushihuis

Duurzaam passend werk voor jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Begin dit jaar heeft de ondertekening plaatsgevonden van de samenwerkingsovereenkomst tussen Maas groep en het Dushihuis en daar zijn we ongelooflijk trots op. 

De samenwerkingsovereenkomst is getekend door Alex de Bokx, oprichter en directeur-bestuurder van het Dushihuis en Elseline van den Assem, directeur Maas groep Re-integratie & Outplacement, waarbij wij ons gecommitteerd hebben aan re-integratietrajecten naar duurzaam passende arbeid voor jongvolwassenen (18+) van het Dushihuis landelijk. 

Het Dushihuis biedt kinderen van 0 t/m 23 jaar een veilige woonplek volgens het Dushi-concept. Het zijn kinderen/jongeren die niet meer bij hun ouders kunnen wonen en bij wie sprake is van een (ernstige) ontwikkelingsstoornis en/of gedragsproblematiek. Vaak hebben ze traumatische gebeurtenissen meegemaakt en is er sprake van een fors hechtingsprobleem. 

Wij vinden het ongelooflijk mooi en zijn bijzonder trots dat wij ons steentje mogen bijdragen in deze samenwerking en de jongvolwassenen uit het Dushihuis mogen gaan begeleiden naar een baan met toekomst. 

Kijk ook deze prachtige reportage over het Dushihuis, een thuis voor kinderen die opgroeien op een plek buiten het gezin. Wij werken samen met initiatiefnemer Alex de Bokx en begeleiden succesvol jongeren vanuit ons re-integratieprogramma naar werk. https://www.npostart.nl/brandpunt/25-09-2018/KN_1701104

Marianne Strik en Mario Buras
Adviseurs Re-integratie & Outplacement en Initiatiefnemers van de samenwerking met het Dushihuis bij Maas groep
Tel. 088-9006100
 

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap