Contact
De Souk als opstapje naar ander werk

Sinds kort hebben 15 vluchtelingen uit Syrië, Somalië en Eritrea via onze zusterorganisatie Inc4 Social Return een baan gekregen in restaurant Le Souk d'Orient. Een prachtige kans op weg naar duurzaam werk.

In dagblad Trouw verscheen vandaag het nieuws dat 15 statushouders, vluchtelingen met een werkvergunning, daadwerkelijk aan het werk zijn gegaan met een jaarcontract op zak van Inc4 Social Return. In Orientalis, het oudste openluchtmuseum van Nederland, werken deze statushouders in het restaurant Le Souk d'Orient, waar ze begeleid worden door een jobcoach van Maas groep op weg naar duurzaam werk. 
Download het volledige artikel hier. 

In het programma Zin in weekend! op NPO radio 5 vertelt programmamanager Marianne Strik meer over dit bijzondere project. Zij benoemt waarom werken zo belangrijk is om goed te integreren en legt uit wat de kracht is van de samenwerking tussen mensen uit verschillende culturen.

Luister het geluidsfragment

Marianne Strik
Programmamanager en Adviseur Re-integratie & Outplacement 
strik@maasgroep.nl

 

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap