Contact
De stap naar een eigen bedrijf. Durf jij het aan?

Roy van Buggenum was docent Electrotechniek toen hij bij Maas groep binnenkwam via een Outplacementtraject. Collega’s Klaas Wijnsma en Rian Beukers begeleidden Roy in zijn zoektocht naar werk, waarbij ook het zelfstandig ondernemerschap aan bod kwam.

Dat was koren op de molen van Roy. Al enige tijd liep hij met plannen rond om voor zichzelf te beginnen. Van jongs af aan is sport zijn passie en daar wilde hij ‘iets’ mee doen. Maar hij was huiverig om die stap te nemen. Met een concreet plan van aanpak werd het allemaal duidelijk voor Roy en durfde hij de wereld van het ondernemerschap binnen te treden.

Onlangs liet hij ons weten, dat zijn bedrijf Get Up & Running smoel heeft gekregen en hij gestart is met zijn eerste klanten. Super trots natuurlijk, dat wij als Maas groep aan de wieg hebben gestaan van dit mooie bedrijf.

Roy helpt met zijn bedrijf Get Up & Running mensen die te maken hebben met stress gerelateerde klachten zoals een burn-out of verschillende vormen van chronische vermoeidheid. Dit doet hij met behulp van ademhalingsoefeningen en hardlopen.

Hij heeft hiermee de gouden combinatie gevonden van het werken met mensen en sportief bezig zijn en een stukje techniek in de vorm van de rustmetingen en inspanningstesten.

Wij wensen Roy heel veel succes als ondernemer!

Maas groep heeft verschillende modules ontwikkeld voor het zelfstandig ondernemerschap. We hebben coaches door het hele land, die jou op weg kunnen helpen met je eigen bedrijf. Geïnteresseerd? Check onze website voor de mogelijkheden: https://www.maasgroep.nl/opleidingen/.

Gina Goedkoop
Manager Opleidingen & Communicatie
goedkoop@maasgroep.nl
 

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap