Contact
Krapte op de arbeidsmarkt? Maas groep heeft de oplossing!

Je leest en hoort er genoeg over: krapte op de arbeidsmarkt. Zat je twee jaar geleden verlegen om een loodgieter? Je plaatste een vacature en nam de beste aan. Nu is de markt omgedraaid. Het is moeilijk om aan goede, gespecialiseerde en ervaren mensen te komen. Hoe pak je dat aan?

Denken in mogelijkheden
Binnen Maas groep zijn wij altijd op zoek naar goede mensen. We laten ons niet leiden door wat iemand is of doet, maar we kijken juist naar wat hij of zij wil zijn of worden. Wij zoeken mensen met de juiste competenties en kijken naar de aanwezige potentie. Vervolgens leiden wij ze zelf intern op. En dat kan in veel beroepen. Er is nog steeds een grote groep werkzoekenden die langs de kant staat. Daar zitten goede arbeidskrachten bij die (nog) niet de juiste opleiding of ervaring hebben, maar genoeg potentie om snel aan de slag te gaan.

Hoe pak je het aan?
Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan in het vinden van de juiste persoon bij de juiste job. Om tot die juiste match te komen faciliteren wij zowel de werkgever als de werkzoekende. Dit doen we o.a. door het inzetten van werkervaringsplekken, opleidingen en/of subsidies.

Wij gaan altijd voor een win-win situatie, met als resultaat een werkgever die de continuïteit van zijn bedrijf kan waarborgen samen met gemotiveerde medewerker(s) en een werkzoekende die opnieuw deel gaat uitmaken van de arbeidsmarkt en op die manier weer volwaardig kan meedoen in de huidige maatschappij.

Ben jij als werkgever op zoek naar goede medewerkers en wil je meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op.

Stefan Kleintjens
Operationeel Manager Maas groep
kleintjens@maasgroep.nl

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap