Contact
Maas groep als sponsor van wielerevenement

Afgelopen weekend werd John Jehae, ondernemer van Maas groep B.V. en Inc4 groep B.V., in het zonnetje gezet door Wil van Hoof, voorzitter van het Belgisch-Limburgs wielerevenement Mabs 4.0 Euregiocompetitie als dank voor 12,5 jaar sponsorschap. Een mooie geste tezamen met een cadeau en grote bos bloemen. Dit in het bijzijn van Rutger Wouters, de nieuwe Belgisch kampioen Elite.

Mabs 4.0 Euregioklassement

Mabs4.0 is al enige jaren actief in de wielerwereld. Mede hierdoor organiseert Mabs4.0 samen met wielercomité Brunssum wedstrijden voor de categorieën Junioren en Elite z.c./beloften in de vorm van het MABS 4.0 Euregioklassement.

Naast de wedstrijden in Brunssum zijn er wedstrijden georganiseerd in: Zutendaal (B), Eijsden (NL), Kortessem (B), Vliermaal (B), Buchten (NL), en Kerniel (B).

Voor alle informatie met betrekking tot deze wielerwedstrijden zoals uitslagen en de diverse klassementen kan je terecht op http://www.mabs40euregioklassement.com/.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap