Contact
Maas groep helpt oudere timmerman aan werk

In maart van dit jaar is Simon van Merrienboer in het re-integratietraject van Maas groep terechtgekomen via het UWV in Breda.

Simon heeft altijd als timmerman gewerkt in de bouw. Na een faillissement en fysieke klachten zit hij bijna 2,5 jaar thuis. 

Hij zag het niet echt meer zitten: “61, wie zit er nog op mij te wachten?”. Een van de opdrachten die onze re-integratie & outplacement adviseur Nicole hem gaf was: “maak een top 5 van bedrijven waar jij zou willen werken”. In die top 5 stond ook het bedrijf Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie B.V. in Breda. Nicole heeft contact gelegd met het bedrijf en na een kennismakingsgesprek en onderhandelingsronde met P&O en het UWV gaat Simon deze week beginnen bij het bedrijf op basis van een proefplaatsing van 6 maanden.

Geweldig om te zien dat er bedrijven zijn die ook oudere kandidaten een kans willen geven en dat het UWV meedenkt om dit te realiseren. En natuurlijk chapeau voor Simon die de energie vond om actief te participeren in zijn re-integratietraject.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap