Contact
Mens-zijn bij Maas groep

Bij Maas groep staat het mens-zijn en de ontwikkeling van het individu voorop. Wij bieden iedereen die hulp nodig heeft om een nieuwe werktoekomst op te bouwen een steuntje in de rug. Dat doen we door kansen te bieden om jezelf te ontplooien in een nieuwe werkomgeving en door je te leren om je talenten zo goed mogelijk in te zetten. Wij bieden een opstapje, de rest is aan jou!

Een paar voorbeelden uit onze eigen praktijk

Caroline heeft 14 maanden thuis gezeten met een burn-out. Na verschillende leidinggevende posities bij diverse bedrijven liep het spreekwoordelijke emmertje over. Terug naar haar oude baan was geen optie. Maas groep bood de oplossing: “Zo blij en dankbaar was ik met de kans die Maas groep mij bood: én herstellen, én re-integreren in mijn eigen tempo, én weer leren op welke manier ik mijn kwaliteiten kan inzetten. En het werkte! Ik heb nu een vaste aanstelling en werk dat ik zelf gecreëerd heb, door hard te werken, door mezelf te laten zien en een netwerk op te bouwen. Ik ga weer elke dag fluitend naar mijn werk!”

Tonny werkte jaren bij een financiële instelling toen hij in 2011 boventallig werd verklaard. Vanwege de kredietcrisis zagen zijn kansen op de arbeidsmarkt er somber uit. Na vier maanden en 25 afwijzingen op sollicitaties stak een lang genegeerde burn-out de kop op. Tonny vocht zich eruit en kwam in contact met Maas groep. “Dit heeft mij professioneel gezien geen windeieren gelegd. In de afgelopen 5 jaar heeft het mij van adviseur naar Peoplemanager en lid van het kernteam gebracht.  Maar nog veel belangrijker was mijn persoonlijke ontwikkeling als mens. Ik was ‘ziek’, want een burn-out blijft een sluipmoordenaar. Ik heb binnen Maas groep mogen herstellen en mogen ervaren dat mijn ‘beperking’ een meerwaarde is en geen belemmering.”

Voor Sandra was de overstap naar een traject bij Maas groep in eerste instantie geen voor de hand liggende keuze. “Het loslaten van een vaste baan met de bijbehorende zekerheden is niet makkelijk. Ik heb me goed georiënteerd en er heel goed over nagedacht. Toen ik ja zei, wist ik exact waar ik aan begon en wat ik kon verwachten. Ook de risico’s. Mijn motto is waar een wil is, is een weg. Ik zet me in met vernieuwde energie en met een frisse blik. Ik mag fouten maken en daar leer ik van. Voor mij straalt de toekomst weer!”

Maasgroep, een warm bad, geen gespreid bedje

De mensen die in dit verhaal aan het woord komen, zijn echt en werken allemaal naar volle tevredenheid bij Maas groep. Wat zij delen is hun ambitie om er wat van te maken, het lef om het heft in eigen hand te nemen en het besef dat het nergens ideaal is, maar dat je zelf de instrumenten in handen hebt om er wat van te maken. Zelfstandig, zelfsturend en zelfredzaam. Ervoor gaan en jezelf willen ontwikkelen. Fouten mogen maken en ervan leren. Dat is werken bij Maas groep.

En daar staat heel wat tegenover; ruimte en vrijheid om je baan op jouw manier in te vullen binnen de kaders die Maas groep je aanreikt. Prachtig, zinvol werk waarbij je anderen helpt om op eenzelfde manier stappen te zetten en de regie over hun loopbaan terug te pakken. Werk dat veel voldoening geeft, en dat ook helpt om de wereld een stukje beter te maken. Want als mensen met plezier kunnen werken, straalt dat af op hun omgeving.

Wat de medewerkers van Maas groep ook gemeen hebben zijn hun eerdere ervaringen. Met ontslag, burn-out, conflicten. Deze ervaringen bieden een waardevolle voedingsbodem voor het werk dat zij bij Maas groep doen. Hun ‘ervaringsdeskundigheid’ is een absolute meerwaarde als zij mensen ondersteunen naar nieuw werk, naar een nieuw perspectief. En dat is waarmee Maas groep het verschil maakt.

Wil je meer weten over wat Maas groep voor jou kan betekenen? 
Neem contact op via info@maasgroep.nl of bel 088 9006100.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap