Contact
Ontdek je talent in een loopbaantraject

Haal het maximale uit je carrière met een loopbaanadvies op maat samen met een van de loopbaanprofessionals van Maas groep.

Hoe zo’n loopbaantraject eruit ziet lees je hier.

Ontdek je talent in een loopbaantraject Bij Maas groep vinden wij het belangrijk om maatwerk te leveren in onze loopbaantrajecten. Daarom kijken we bij aanvang van een nieuw traject altijd zorgvuldig naar de kandidaat, zijn loopbaanvraag en de vraag achter de vraag. Dit kan per kandidaat zeer verschillend zijn. Hoe ziet zo’n loopbaantraject eruit?

De eerste stap is een uitgebreide kennismaking en het samen bepalen van de kaders en de doelstelling (korte termijn & lange termijn). Wat is de huidige situatie, wat is de gewenste situatie? Dit doen we naar aanleiding van een zorgvuldig opgestelde intake vragenlijst en het mogelijk aanwezige CV van de kandidaat.

  • Na een akkoord op het plan van aanpak en de offerte vervolgen we ons traject met een grondige onderzoeks- en analysefase. Het maken van online en offline opdrachten hoort hier bij. Dit kan zijn een beroepskeuzeonderzoek of een studiekeuzetest zijn.
  • Afhankelijk van de vraag kunnen we dieper inzoomen op kwaliteiten, competenties en talenten. Welke succesverhalen neem jij mee? Wat ligt er aan mogelijke ontwikkelpunten? Wat zijn jouw carrière ankers, belangrijke waarden en drijfveren?
  • Afhankelijk van de vraag komt er een fase van arbeidsmarktoriëntatie en -benadering, met netwerken, zoeken van een opleiding, snuffelstage of baan. Hierbij ondersteunt de loopbaanadviseur in o.a. sollicitatievaardigheden verbeteren, gebruik social media en opstellen CV.
  • We vinden het belangrijk dat gedurende het gehele loopbaantraject de kandidaat blijft reflecteren op de vragen: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat durf ik? Hierin ondersteunt de loopbaanadviseur en houdt zo nodig een spiegel voor.

De veelzijdige loopbaanprofessionals van Maas groep willen het optimale resultaat behalen voor hun kandidaten. Wil jij ook je talenten ontdekken? Maak eens een vrijblijvende afspraak of kom gerust langs. Maas groep zit in heel Nederland, ook bij jou in de buurt! Tel. 088-9006100.

 

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap