Contact
Opening euregioklassement 2016: Elite zonder Contract en Beloften in Kortessem

Maas groep sponsort sinds 2008 mabs 4.0. 

Dit jaar bestaat de competitie bij de Elite zonder Contract en Beloften uit vijf wedstrijden, respectievelijk in Kortessem, Buchten, Brunssum, Kerniel en Zutendaal met een geweldige prijzenpot. Uitdagende parcoursen staan garant voor geweldige wielersport. Wie wordt de eerste drager van de witte mabs 4.0 leiderstrui bij de Elite zonder Contract en Beloften in 2016.

Op zondag 1 mei 2016, de dag van de arbeid, weekend zal in Belgisch Limburg de start worden gemaakt van een nieuwe editie van het mabs 4.0 euregioklassement voor Elite zonder contract en Beloften. Wie wordt in het euregioklassement de opvolger van Rutger Wouters de winnaar van 2015?

Wij willen iedereen van harte uitnodigen om zondag 1 mei 2016 aan het vertrek te staan van de wedstrijd in Kortessem, die begint om 14.30 uur. De renners rijden 114 km.

Verdere info vindt u op www.mabs40euregioklassement.com en www.wielimb.be.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap