Contact
Re-integratietrajecten Oost-Europeanen slaan aan!

Wat uitzichtloos leek voor Grzegorz, een Poolse werknemer, eindigde als een succes.

Grzegorz Jedynak kwam bij Maas groep en wist niet eens wat een re-integratiebureau was laat staan wat we doen. Hij was bij ons terechtgekomen in een Spoor2 traject van drie maanden.

Door een rughernia functioneren zijn rug en benen slecht. Zware dingen tillen of dragen is geen optie meer. Hij vond het heel lastig om ander werk te zoeken wat wel bij hem paste. Met behulp van onze Poolse adviseur Patrycja Swaczyna paste Grzegorz zijn CV aan en zijn ze gaan jobhunten. Al bij het eerste sollicitatiegesprek werd hij aangenomen! Via het bedrijf Logistic Force werkt hij nu voor 40 uur per week als klusjesman. En hij is blij. Zo blij zelfs dat hij bij zijn evaluatie Patrycja een vette 10 gaf. Dik verdiend, vinden wij. Na twee jaar thuis gezeten te hebben heeft hij in korte tijd passend werk gevonden. Werk wat hij goed aan kan en waardoor hij nu weer met veel plezier dagelijks aan de slag gaat. Wij wensen hem alle succes toe.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap