Contact
Re-integreren op maat

Martien Oppers scoort een werkervaringsplek als begeleider van 15 statushouders in het project bij Museumpark Orientalis bij Nijmegen.
Een prachtig resultaat als je weet dat Martien als UWV WIA kandidaat in een Werkfittraject bij ons binnenkwam. Onder deskundige begeleiding van onze ervaren re-integratieadviseur heeft Martien goed kunnen onderzoeken wat hij wel en niet kan én wat hij wel en niet wil. Deze leerzame zoektocht heeft geresulteerd in een werkervaringsplek als begeleider van de statushouders.

Werken en leren
Deze statushouders zijn in dienst van onze zusterorganisatie Inc4 Social Return en werken in restaurant le Souk d’Orient in de keuken of in de bediening. Zij leren veel zaken tegelijkertijd; denk daarbij aan het leren van de Nederlandse taal, horecavaardigheden en het onder de knie krijgen van de Nederlandse werkethos. Samen met een jobcoach van Maas groep is Martien medeverantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van deze collega’s op de werkvloer. Een functie die echt bij hem past: een baan met en voor mensen. Martien's keuze wordt hierdoor steeds bevestigd: “Dit is het werk dat ik wil blijven doen en waar ik mij in wil blijven ontwikkelen.”

Weer verder
Martien is inmiddels toe aan de volgende stap in zijn werkervaringsperiode. Doordat we werken in meerdere samenwerkingsverbanden vinden we snel creatieve oplossingen op maat. Zo konden we Martien voorstellen als ambulant begeleider bij het Dushi Huis in Arnhem. Dat blijkt ook een goede match. Hij volgt nu een opleiding en leert terwijl hij werkt. Een perfecte combi! Martien: “Ik ben erg blij met deze kansen en kijk met een positief gevoel naar de toekomst. Het is als een droom, dit had ik nooit durven denken!”

De volgende stap voor Martien is dat hij in november doorstroomt in een dienstverband bij het Dushi Huis als ambulant begeleider; op de foto is het moment van contractondertekening vastgelegd. Een mooie weg naar een nieuwe werktoekomst. Eén van de jongvolwassenen die Martien nu begeleidt, gaat een snuffelstage doen bij Museumpark Orientalis. En zo is de cirkel weer rond!

Creatieve samenwerkingsverbanden
Maas groep zorgt samen met zusterorganisatie Inc4 groep voor maatwerk in re-integratie en outplacement. Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers echt en weten precies wat er nodig is om een duurzame werkplek te creëren. Door middel van creatieve samenwerkingsverbanden werken we aanbodgericht in plaats van vraaggericht. Dit wil zeggen dat we functies op maat creëren. Dit is waardevol en duurzaam voor zowel werkgever als werknemer.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op via strik@maasgroep.nl

Marianne Strik
Manager Social Jobs 

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap