Contact
Van participatiewet naar werkervaringsplek naar baan!

Ik ben heel blij met de begeleiding van Maas groep en met deze werkervaringsplek. Hier kon ik ontdekken hoe ik functioneer na een langere periode van afwezigheid op de arbeidsmarkt.”

Aan het woord is Myranda Hax. Zij kwam vanuit de participatiewet bij ons terecht voor een re-integratietraject. Met zeer uiteenlopende werkervaringen was er al snel één kwaliteit die kwam bovendrijven: plannen en organiseren. Dankzij ons mooie samenwerkingsverband* met Museumpark Orientalis was een werkervaringsplek op het secretariaat aldaar vlug gevonden.

Schouders eronder
De eerste indruk was heel goed; een prachtige werkplek, zoals ze zelf zegt. Het secretariaat was onbemand en er was veel behoefte om dat in te vullen. Myranda zette haar schouders eronder en met resultaat! “Ik heb heel veel zelf kunnen en mogen uitzoeken en ik merkte dat ik dat heel prettig vond. Na twee weken voelde het al heel vertrouwd. Die feedback kreeg ik ook van de directeur.”

Duurzame werkplek
Uiteindelijk is het de bedoeling dat Myranda gaat doorstromen naar een reguliere baan en niet meer afhankelijk is van een uitkering. “De werkervaring die ik hier bij Museumpark Orientalis op doe, zal mij zeker van pas komen op een nieuwe werkplek. Ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet!”  Wij als Maas groep zijn trots dat Myranda zich zo inzet om werk te vinden voor een duurzame toekomst. Wij wensen haar succes en nog veel werkplezier!

Ben jij benieuwd waarom Myranda zo enthousiast is over haar prachtige werkplek?
Bezoek
Museumpark Orientalis; bijvoorbeeld tijdens de Romeinse zomer die nog de hele maand augustus duurt.

*Creatieve samenwerkingsverbanden
Maas groep zorgt samen met zusterorganisatie Inc4 groep voor maatwerk in re-integratie en outplacement. Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers echt en weten precies wat er nodig is om een duurzame werkplek te creëren. Door middel van creatieve samenwerkingsverbanden werken we aanbodgericht in plaats van vraaggericht. Dit wil zeggen dat we functies op maat creëren. Dit is waardevol en duurzaam voor zowel werkgever als werknemer.

**We zijn verheugd en trots te melden, dat Myranda Hax in dienst is getreden bij Museumpark Orientalis!

Marianne Strik
Manager Social Jobs 
strik@maasgroep.nl 

 

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap