Contact
Zó krijg je mensen duurzaam aan het werk.

Vorige week donderdag werden het College B&W en de Gemeenteraad van Lingewaard welkom geheten door het bestuur van Fort Pannerden in het 19-eeuws Fort.

Aanleiding voor dit hoog bezoek waren de vernieuwde activiteiten van het Fort en de recente veranderingen ten aanzien van het gemeentelijke subsidiebeleid. Denk daarbij aan de nieuwe horecagelegenheid, het groenonderhoud en de schoonmaak dat met Maas groep is opgestart.
Vanuit onze visie op duurzame inzetbaarheid hebben wij hierin een belangrijke rol kunnen spelen, zowel voor de gemeente als voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tijdens de bijeenkomst mochten wij onze visie op duurzaam werk delen met de genodigden.

Werkervaring

De gasten kregen heerlijke hapjes en drankjes voorgezet, gemaakt en geserveerd door onze collega Yousf. Oorspronkelijk komt Yousf uit Syrië, maar is inmiddels, als statushouder met een dienstverband bij Inc4 Social Return, aan het werk in de horeca van Fort Pannerden. Een prachtige kans voor Yousf om werkervaring op te doen, de Nederlandse taal verder te leren en een goede basis te leggen voor een mooie duurzame arbeidstoekomst.

Kansen

Deze mooie kans op duurzaam werk willen we graag aan meer mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt bieden. Daarom zijn we altijd in gesprek met gemeenten, uwv en bedrijven om dit mogelijk te maken. Gemeente Lingewaard is enthousiast en wij gaan binnenkort, op uitnodiging van Wethouder Slob, met hen aan tafel om onze werkwijze, ideeën en ervaringen te delen.

Ben jij vanuit jouw werk bij een gemeente of bedrijf geïnteresseerd in onze aanpak? Lees Hier meer over onze aanpak of neem geheel vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek.

Marianne Strik
Manager Social Jobs
strik@maasgroep.nl

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap