Contact

Opleidingen

Leren is groeien. Het geeft nieuwe inzichten en tools die inzetbaar zijn in werk. Maas groep weet als geen ander hoe belangrijk en leuk het is om te blijven ontwikkelen en biedt verschillende externe en interne opleidingen en trainingen. Voor meer informatie over de opleidingen van Maas groep kun je hier contact met ons opnemen. Op dit moment zijn de volgende opleidingen te volgen bij Maas groep:

Opleiding Adviseur Re-integratie en Outplacement

Kom je uit een ziekte- of outplacementtraject en zou je het liefst een nieuwe start maken? Dan is de opleiding tot Adviseur Re-integratie & Outplacement iets voor jou. Een intensieve en praktijkgerichte opleiding op MBO+/HBO-niveau, waarin een brede basis wordt aangereikt om de opgaven die behoren bij het taakgebied van Adviseur Re-integratie & Outplacement  succesvol uit te kunnen voeren. Deze dagopleiding duurt 11 weken van ongeveer 26 lesuren per week, gevolgd door een traineeship van een jaar bij onze samenwerkende partner Inc4 groep. De standaardkosten voor deze opleiding zijn € 6.585,-. De opleiding is inclusief lesmateriaal, praktijkgericht en wordt gegeven door professionals uit de praktijk. Ook modulaire inkoop behoort tot de mogelijkheden. Met deze opleiding hebben wij afgelopen jaren succesvol onze huidige adviseurs opgeleid. 

Opleiding zelfstandig ondernemerschap

Wil je een eigen bedrijf beginnen, je expertise uitbouwen en starten vanuit een solide basis? Dan kunnen wij je helpen. Wij hebben zes modules ontwikkeld die jou een vliegende start geven als ondernemer. De modules zijn hierin ondersteunend. Je kunt per module inschrijven of een combinatie van modules kiezen. Door het volgen van de modules maak je als ondernemer-in-spé een vertaalslag naar professionaliteit. Het zijn op-maat-modules, waarin je werkveld en expertise centraal staan. Na het volgen van de modules kan je direct en concreet aan de slag. Door deze werkwijze kunnen we vrijwel alle branches bedienen. De standaardkosten voor de gehele opleiding zijn € 1.800,-.

Modules:

 • Module Ondernemersplan schrijven.
  Het is best lastig om een eigen ondernemersplan op te stellen. Samen met een coach ga je focus leggen op je eigen bedrijf en word je geholpen met het structureren van je ideeën. 
 • Module SWOT Analyse (in 2 fases) - persoonlijke effectiviteit
  Meer inzicht krijgen in jouw zwaktes en sterktes? Weten welke eigenschappen nodig zijn voor jou als ondernemer? Een coach laat je groeien. 
 • Module Werken met een Efficiënte Administratie.
  Grip krijgen op de boekhouding en administratie is vaak een uitdaging voor ondernemers. In deze module krijg je samen met je coach inzicht in de geldstromen binnen je bedrijf en leer je hoe je het overzicht houdt.
 • Module Timemanagement, Plannen & Organiseren.
  Vind je het moeilijk prioriteiten te stellen? Bepaalt de waan van de dag jouw agenda? Dan helpt de coach jou met het efficiënt structureren van je werkzaamheden. 
 • Module Marketing & Communicatie.
  Wil je commerciële slagkracht houden? Een coach laat je zien hoe je marketing- en communicatieinstrumenten effectief inzet voor jouw bedrijf. 
 • Module Sales met LinkedIn Social Selling.
  Netwerken is niet je ding, maar je realiseert je wel dat het belangrijk is? Dan neemt de coach je mee in de online netwerkwereld en leer je jezelf en je bedrijf in de markt te zetten. 

De modules zijn:

 • onder professionele en persoonlijke begeleiding
 • praktijkgericht en afgestemd op de persoonlijke situatie
 • inclusief lesmaterialen
 • klaar om direct mee aan de slag te gaan!
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap