Contact

Opleidingen

Leren is groeien. Het geeft nieuwe inzichten en tools die inzetbaar zijn in werk. Maas groep weet als geen ander hoe belangrijk en leuk het is om te blijven ontwikkelen en biedt verschillende externe en interne opleidingen en trainingen. Voor meer informatie over de opleidingen van Maas groep kun je hier contact met ons opnemen. Op dit moment zijn de volgende opleidingen te volgen bij Maas groep:

Opleiding Adviseur Re-integratie en Outplacement

Kom je uit een ziekte- of outplacementtraject en zou je het liefst een nieuwe start maken? Dan is de opleiding tot Adviseur Re-integratie & Outplacement iets voor jou. Een intensieve en praktijkgerichte opleiding op MBO+/HBO-niveau, waarin een brede basis wordt aangereikt om de opgaven die behoren bij het taakgebied van Adviseur Re-integratie & Outplacement  succesvol uit te kunnen voeren. Deze dagopleiding duurt 11 weken van ongeveer 26 lesuren per week, gevolgd door een traineeship van een jaar bij onze samenwerkende partner Inc4 groep. De standaardkosten voor deze opleiding zijn € 6.585,-. De opleiding is inclusief lesmateriaal, praktijkgericht en wordt gegeven door professionals uit de praktijk. Ook modulaire inkoop behoort tot de mogelijkheden. Met deze opleiding hebben wij afgelopen jaren succesvol onze huidige adviseurs opgeleid. 

Opleiding zelfstandig ondernemerschap

Wil je een eigen bedrijf beginnen, je expertise uitbouwen en starten vanuit een solide basis? Dan kunnen wij je helpen. Wij hebben zes modules ontwikkeld die jou een vliegende start geven als ondernemer. De modules zijn hierin ondersteunend. Je kunt per module inschrijven of een combinatie van modules kiezen. Door het volgen van de modules maak je als ondernemer-in-spé een vertaalslag naar professionaliteit. Het zijn op-maat-modules, waarin je werkveld en expertise centraal staan. Na het volgen van de modules kan je direct en concreet aan de slag. Door deze werkwijze kunnen we vrijwel alle branches bedienen. De standaardkosten voor de gehele opleiding zijn € 1.800,-.

Modules:

  • Module Ondernemersplan schrijven.
  • Module SWOT Analyse (in 2 fases).
  • Module Werken met een efficiënte administratie.
  • Module Timemanagement, Plannen & Organiseren.
  • Module Marketing & Communicatie.
  • Module Sales met LinkedIn social selling.

De modules zijn:

  • onder professionele en persoonlijke begeleiding
  • praktijkgericht en afgestemd op de persoonlijke situatie
  • inclusief lesmaterialen
  • klaar om direct mee aan de slag te gaan!
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
UWV Essent Mondoverde Fujifilm Antea groep
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2017 Maasgroep.nl Sitemap