Contact

Visie Maas groep

Het is de visie van Maas groep om voor bedrijven, overheden, verzekeraars, UWV, werkenden, werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden in heel Nederland, de partner te zijn op het gebied van:

  • Re-integratie en outplacement
  • Schadelastbeperking en bedrijfskundige advisering
  • Innovatief denken/handelen
  • Zelfredzaam, zelfstandig en zelfsturend maken van klanten.

Dit doen wij door onze medewerkers te trainen en begeleiden in het meedenken met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Wat wij bieden aan de klant maken wij ook intern waar, onze medewerkers zijn zelfstandig, zelfsturend, zelfredzaam, resultaatgericht, klantgericht, bezitten ondernemend vermogen én inlevingsvermogen.

Om het juiste maatwerk te bieden werken wij met specialisten en generalisten die op regio niveau werkzaam zijn en beschikken over een uniek en variabel netwerk.

Missie Maas groep

In de missie van Maas groep staat het belang van werk centraal. Werk betekent meer dan geld verdienen, het is voor mensen een manier om ambities waar te maken, om een toegevoegde waarde te hebben, om sociale contacten te hebben en het geeft structuur aan je leven. Voor bedrijven zijn de mensen die er werken het goud van het bedrijf. Toegewijde, vakbekwame, ambitieuze mensen betekent voor een bedrijf het verschil tussen, groeien, overleven of failliet gaan.

Maas groep richt zich daarom zowel op het werkperspectief van de mens als dat van het bedrijf. Maas groep biedt een perspectief aan mensen die hun werk niet meer kunnen doen vanwege een beperking/ziekte, voor mensen die hun werk niet meer mogen doen als gevolg van ontslag of voor mensen die beter kunnen presteren op een andere werkplek. Hierbij staat maatschappelijk ondernemen centraal.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap