Contact

Visie Maas groep

Maas groep heeft een actieve benadering in de begeleiding van mensen naar werk.  Dit betekent dat kandidaten al in een vroeg stadium op een Werk Ervarings Plek hun vaardigheden en mogelijkheden onderzoeken. Dit gebeurt in afstemming met de opdrachtgever en altijd in lijn met de beroepsperspectieven van de kandidaat.

Door een opdrachtgever goed en snel te betrekken bij de ontwikkelingen van het re-integratieproces, komt een opdrachtgever nooit voor verassingen te staan. Maas groep werkt altijd in de driehoek van kandidaat - opdrachtgever - eigen adviseur.  Voor opdrachtgevers en kandidaten zijn wij dé partner op het gebied van werk naar werk!

Door deze werkwijze is schadelastbeperking en ontzorging voor opdrachtgevers een feit. Het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van ziekte en ziekteverzuim is standaard onderdeel van ons traject. Als organisatie zijn wij constant in beweging in lijn met wet- en regelgeving. Met betrekking tot innovatieve diensten lopen wij vaak voorop.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, overheden, verzekeraars, UWV, werkenden, werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden.

 

Missie Maas groep

In de missie van ons bedrijf staat de mens en het belang van werk voor onze klanten centraal. Iedereen heeft het recht op zingevende arbeid. Werk geeft invulling aan de manier waarop mensen hun ambities waarmaken, een toegevoegde waarde hebben voor het bedrijf en voor de maatschappij en sociale contacten onderhouden.

Maas groep biedt een perspectief aan mensen (trainees) die hun huidige werk niet meer kunnen uitoefenen als gevolg van ontslag, beperking of ziekte, of voor mensen die beter kunnen presteren op een andere werkplek. Hierbij staat maatschappelijk ondernemen centraal.

Onze professionals en trainees, werken als Adviseur of Expert in de markt van Re-integratie en Outplacement. Onze klanten zijn bedrijven, overheden, verzekeraars, UWV, werkenden, werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden in heel Nederland. Vanuit ervaringsdeskundigheid, professionaliteit en deskundigheid bieden wij onze klanten maatwerk en innovatieve diensten met oog voor schadelastbeperking, kwaliteit en ontzorging.

Ons uitgangspunt: iedereen kan, mag en wil werken.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Onze vestigingen Maas groep door heel Nederland Maas groep heeft locaties verspreid door heel het land. Dit maakt het erg gemakkelijk om eens bij een van onze adviseurs langs te gaan. Zij zullen je dan de mogelijkheden uitleggen en eventueel een traject starten. Het doel van dit traject is simpel: de arbeidsmarkt weer succesvol betreden door middel van Re-integratie óf Outplacement. Bekijk al onze vestigingen
Vind een vestiging in de buurt
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap