Contact
In het kort " Mijn naam is Rian Beukers " Als Adviseur Re-integratie & Outplacement ben ik werkzaam in Sittard. Mijzelf en de ander steeds een stapje vooruit helpen op de weg van persoonlijke ontwikkeling, dat is wat mij drijft. 06-30344351 beukers@maasgroep.nl
Rian Beukers

Over Rian

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Graag ben ik in contact met mensen en ben ik op zoek naar wat hen beweegt. Mijzelf en de ander steeds een stapje vooruit helpen op de weg van persoonlijke ontwikkeling, dat is wat mij drijft. Aangezien het mijzelf ook zo geholpen heeft, wil ik nu graag onze klanten helpen. Door middel van mijn doorlopen traject, diverse contacten en opgedane kennis zorg ik er samen met mijn team voor dat we een passende functie zullen vinden.

Bij mijn vorige werkgever, waar ik vele jaren met veel plezier heb mogen werken, heb ik 2 keer in een boventallige situatie gezeten. Het was bijzonder om het proces te ervaren waar ik doorheen ging. Beide keren had dit een heel andere uitwerking op mij. Dit maakte het tot een zeer waardevolle ervaring, waar ik veel van heb geleerd en natuurlijk uiteindelijk een nieuwe functie aan over heb gehouden.

" Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving. "
Waar kun je Rian Beukers vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap