Contact
In het kort " Mijn naam is Sandra van Rijnswou " Adviseur Re-integratie & Outplacement en Arbeidsdeskundige 06-33969922 vanrijnswou@maasgroep.nl
Sandra van Rijnswou

Over Sandra

Adviseur Re-integratie & Outplacement en Arbeidsdeskundige

Als adviseur Re-integratie & Outplacement begeleid ik mensen bij het vinden van een nieuw perspectief op de arbeidsmarkt. En in mijn rol van Arbeidsdeskundige zorg ik dat zieke werknemers weer kunnen integreren. Mijn drive is om personen te ondersteunen, coachen en faciliteren in het proces naar deelname aan onze maatschappij. Mijn inzet kenmerkt zich door enthousiasme en betrokkenheid en het inzetten van mijn netwerk en kennis van de arbeidsmarkt  waarbij we samen het proces aangaan.

" Waar een wil is, is een weg "
Waar kun je Sandra van Rijnswou vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap