Contact
In het kort " Mijn naam is Tonny Briel " Jobcoach en Adviseur Re-integratie & Outplacement voor Maas Groep. Soms moet je de ongebaande paden bewandelen om tot een succesvol resultaat te komen. 06-19025902 briel@maasgroep.nl
Tonny Briel

Over Tonny

Jobcoach en Adviseur Re-integratie & Outplacement

Mijn hands-on mentaliteit komt me in de functie als Jobcoach en Adviseur Re-integratie & Outplacement goed van pas. Soms moet je de ongebaande paden bewandelen om tot een succesvol resultaat te komen. In de huidige levendige arbeidsmarkt is contact maken een belangrijk ingrediënt. Na vele jaren ervaring durf ik hardop te zeggen dat werkgevers en werkzoekende vaak niet meer dezelfde taal spreken. Dit levert mooie gesprekken op met beide partijen.

Zelf heb ik maar liefst twee keer te maken gehad met een reorganisatie. Een turbulente tijd ging ik tegemoet, maar tegelijkertijd was dit een prachtig leermoment. Deze achtbaan heeft me persoonlijk veel opgeleverd, maar vooral een nieuwe een droombaan waarin mijn kwaliteiten goed tot recht komen. Met deze gouden formule hoop ik klanten te inspireren, motiveren en vooral te helpen aan een nieuwe functie.

" Wees nieuwsgierig en geïnteresseerd. "
Waar kun je Tonny Briel vinden?
“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap