Contact
In het kort " Mijn naam is Jeroen Otten " Voor Maas Groep vervul ik de functie als Adviseur Re-integratie & Outplacement. Het is voor mij belangrijk dat goed gekeken wordt naar de persoonlijke situatie en rekening gehouden wordt met kwaliteiten en de belastbaarheid. 06-45650597 otten@maasgroep.nl
Jeroen Otten

Over Jeroen

Adviseur Re-integratie & Outplacement

Met mensen samen werken is iets wat ik graag doe. Mensen verder helpen naar een nieuwe baan én voor hun nieuwe kansen creëren voor de toekomst is iets wat mij erg aanspreekt. De juiste tools zullen door mij worden aangereikt. Het is belangrijk dat goed gekeken wordt naar de persoonlijke situatie en rekening gehouden wordt met kwaliteiten en de belastbaarheid. Dit resulteert zich in een baan die passend is en waarvan een mens gelukkig wordt. Kortom: maatwerk!

Zelf ben ik vanuit een 2e spoortraject bij Maas groep terechtgekomen. Vanuit mijn re-integratie heb ik hier een mooie kans gekregen en ben ik hier enthousiast aan de slag gegaan. Het mooie is dat ik mijn persoonlijke ervaringen en connecties hierbij goed kan inzetten. Ook kan ik heel goed kan aanvoelen wat een klant nodig heeft, zodat ik ze goed kan ondersteunen en begeleiden.

" Verleden heb je, toekomst moet je maken! "
Waar kun je Jeroen Otten vinden?

Werkzaam in Uden

Aan de Neringstraat-West in Uden is ons kantoor gevestigd. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen weer succesvol toe te treden tot de arbeidsmarkt. Voor iedereen werkt dit anders en je zult dan ook merken dat er een zeer prettige en persoonlijke begeleiding van te pas komt.

“ Maas groep is er voor je vooruitgang in werk ” Kees Verbeek, 10 september 2017
“ Maas groep werkt met hart en hoofd ” Annelies van Hoven, 11 september 2017
Kees Verbeek
Annelies van Hoven
Wij werken samen met onder andere
Sluit video
Waar kunnen we je mee helpen?
Ik wil algemene Informatie
Ik ben een Werknemer
Ik ben een Werkgever
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
In het kort

Maas groep is al vele jaren een begrip als re-integratie & outplacementbureau. Met een groot team van ervaringsdeskundige professionals verspreid door heel Nederland.

© 2018 Maasgroep.nl Sitemap